Kerstpakketten onderzoek 2016
Het is weer zo ver, de uitslag van ons Kerstpakketten onderzoek 2016! Wat voor wensen hebben werknemers dit jaar?
Als werkgever kun je dit jaar het beste een traditioneel kerstpakket schenken. Uit ons kerstpakketten onderzoek blijkt namelijk dat 32 procent van de werknemers het liefst een traditioneel pakket zou ontvangen. 41 procent verwacht ook een dergelijk pakket te zullen krijgen. Huishoudelijke apparaten en spullen voor in het interieur kun je maar beter niet geven. Deze zijn het minst populair onder de werknemers (beiden 1 procent).
 

Wel of geen kerstpakket?

Twijfel je nog of je wel een kerstpakket moet geven? Maar liefst 82 procent van de werknemers in ons onderzoek verwacht er wel een. 64 procent zou het erg vinden om met kerst niks te krijgen. Ze zien een kerstpakket vooral als een blijk van waardering (76 procent).Werkgevers worden steeds beter in het uitzoeken van kerstpakketten. 46 procent van alle werknemers heeft vorig jaar een traditioneel kerstpakket gekregen. Maar liefst 89 procent was blij met het het pakket van vorig jaar. In 2014 was dit slechts 61 procent en in 2015 80 procent.
Klik op de afbeelding voor de volledige infographic.

Zakelijke financiering
Geen papierwinkel of businessplannen. Regel je zakelijke financiering nu volledig online en zonder gedoe.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Help de slachtoffers en doneer
Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens.