Life & Style gadgets
De Zaak gaat op (zaken)reis en neemt mee...

Licht & slim

Koffer. Die mis je niet op de bagageband: deze Samsonite. En je tilt hem ook zo van de band, hij weegt maar 2,8 kilo. Voor korte zakenreizen is er uit dezelfde collectie ook het handige formaat ‘cabin size’ koffer: die weegt zelfs minder dan een flinke fles water en mag als handbagage mee.

Samsonite Cosmolite, vanaf € 335,-, samsonite.nl

De knoop doorgehakt

Van sommige producten vraag je je af waarom ze nooit eerder zijn bedacht. De koptelefoon ZIP UP™ Earphones is er zo een. Twee studentondernemers bedachten dit snoer met rits, waardoor je nooit meer een koptelefoon als een hopeloze kluwen uit tas of koffer haalt. En slim: voor telefoontjes onderweg zit er een microfoontje op.

ZIP UP Earphones, € 14,99, zipupearphones.com

Overzichtelijk op reis

Organizer. Of je nou op pad gaat met de auto, het vliegtuig of de fiets; de slimme organizer GRID-IT van Cocoon organiseert elke koffer, trolley of laptoptas. De elastieken banden zorgen ervoor dat elk item perfect blijft zitten: het zoeken naar rondzwervende spullen is verleden tijd.

GRID-IT organizer van Cocoon, in verschillende soorten en maten. De afgebeelde organizer kost € 19,95, verkrijgbaar via fonq.nl

Happy Flight

Soms zijn het de kleine dingen die ‘t hem doen. Deze paspoorthouder Happy Flight doet zijn naam eer aan. Gevonden op de website van What’s in a Bag waar ze nog veel meer mooie pasmapjes en paspoorthouders, hoezen en boekjes voor onderweg hebben.

Happy Flight Paspoorthoes van Alife, € 12,95 via whatsinabag.nl

Vastgoed Financiering
Flexibele én snelle hypotheek voor alle zakelijke vastgoed; winkels, bedrijfspand, renovatie, belegging.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Ontvang kortingscode gratis tankpas
Weg met alle reisbonnetjes en ingewikkelde btw-terugvorderingen. Met een zakelijke tankpas ontvang je één overzichtelijke factuur met alle gemaakte kosten. Probeer gratis uit!
Lees hier ons Privacy statement