Life & Style gadgets
De Zaak gaat op (zaken)reis en neemt mee...

Licht & slim

Koffer. Die mis je niet op de bagageband: deze Samsonite. En je tilt hem ook zo van de band, hij weegt maar 2,8 kilo. Voor korte zakenreizen is er uit dezelfde collectie ook het handige formaat ‘cabin size’ koffer: die weegt zelfs minder dan een flinke fles water en mag als handbagage mee.

Samsonite Cosmolite, vanaf € 335,-, samsonite.nl

De knoop doorgehakt

Van sommige producten vraag je je af waarom ze nooit eerder zijn bedacht. De koptelefoon ZIP UP™ Earphones is er zo een. Twee studentondernemers bedachten dit snoer met rits, waardoor je nooit meer een koptelefoon als een hopeloze kluwen uit tas of koffer haalt. En slim: voor telefoontjes onderweg zit er een microfoontje op.

ZIP UP Earphones, € 14,99, zipupearphones.com

Overzichtelijk op reis

Organizer. Of je nou op pad gaat met de auto, het vliegtuig of de fiets; de slimme organizer GRID-IT van Cocoon organiseert elke koffer, trolley of laptoptas. De elastieken banden zorgen ervoor dat elk item perfect blijft zitten: het zoeken naar rondzwervende spullen is verleden tijd.

GRID-IT organizer van Cocoon, in verschillende soorten en maten. De afgebeelde organizer kost € 19,95, verkrijgbaar via fonq.nl

Happy Flight

Soms zijn het de kleine dingen die ‘t hem doen. Deze paspoorthouder Happy Flight doet zijn naam eer aan. Gevonden op de website van What’s in a Bag waar ze nog veel meer mooie pasmapjes en paspoorthouders, hoezen en boekjes voor onderweg hebben.

Happy Flight Paspoorthoes van Alife, € 12,95 via whatsinabag.nl

Crypto
Starten met crypto’s?
Wil je ook starten met het kopen, verkopen en bewaren van cryptovaluta? Maak nu gratis een account aan bij het grootste handelsplatform van Nederland: Bitvavo, en handel de eerste €1000 zónder transactiekosten. Al meer dan 1 miljoen tevreden gebruikers.
De Zaak Magazine is terug
Ter ere van ons 30 jarig jubileum brengen we het vertrouwde De Zaak Magazine weer tot leven, mits 2000 ondernemers zich aanmelden. Doe jij ook mee?
Lees ook…
Werken op afstand is sinds corona ‘gewoon’. Over de landsgrenzen heen online met z’n drieën een start-up uitbouwen is nog een graadje…
‘Joehoe, we zijn compagnons!’ staat bij een vrolijke foto op LinkedIn van Floor Meeder (28) en Lise-Lotte Verhoef (28) bij de Kamer van Koophandel….
Als pizzabezorger maakte Hajo Bertrand kennis met de bezorg- en afhaalbusiness. Na diverse avonturen als franchisenemer begon hij zijn eigen sushi…