"Meer mannen en vrouwen helpen aan prettige scheerproducten voor een betaalbare prijs. Dat is wat ik wil bereiken met mijn bedrijf Boldking, voordat ik zelf ooit met pensioen ga. En een Europese speler van formaat worden in personal-careproducten."
Boldking – 
Goed & goedkoop
 
Ondernemer Rochdi Darrazi begon zijn bedrijf in 2012, eigenlijk uit irritatie. “Ik scheer zelf veel, ook mijn hoofd. Ik vond de prijs van scheermesjes te hoog en de plastic verpakking te hard om te openen. Lastig. En je moet er in de winkel altijd om vragen.” 
Eerst onderzocht hij drie maanden lang de markt, daarna deed hij een rondje langs investeerders. Die waren net zo enthousiast. Hij besloot de stap te wagen en ontwikkelde zijn eigen scheermesjes.
Darazzi verkoopt ze alleen online. “De klant neemt in feite een persoonlijke dienst af. Hij krijgt periodiek kwalitatief hoogwaardige scheermesjes toegestuurd, voor tot wel de helft van wat het equivalent in de winkel kost.”
Dat hij het opneemt tegen een grote monopolist, doet hem eigenlijk niet zo veel. Wel dat het zo goed gaat. “Waanzinnig om mee te maken. We zijn er nog lang niet, maar elke dag leren we en komen we dichterbij ons einddoel.”
 
Boldking – scheermesjes, vier voor 10 euro,
boldking.com
Help de slachtoffers en doneer
Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Zakelijke autoverzekering
Uitgebreide dekking, een uitstekende service en extra exclusieve collectieve korting via De Zaak. Benieuwd hoeveel jij kan besparen?