Betalen met je smartphone of tablet is voor veel mensen de normaalste zaak van de wereld.  Je maakt je klanten er blij mee als je ze die mogelijkheid biedt. Voordeel voor jou: het is een stuk goedkoper dan een pinautomaat! Een overzicht van 4 aanbieders met mobiele betaalmethoden waarvoor je zou kunnen kiezen.

Een selectie van 4 online betaalmethoden:

1. Payleven
Payleven is een mobiel betaalsysteem waarmee je altijd en overal pin- en creditcardbetalingen kunt accepteren. Je hebt er als ondernemer alleen een smartphone of tablet en een internetverbinding (3G of WiFi) voor nodig.

Als Payleven-klant krijg je een mobiele PIN-lezer. Die wordt via Bluetooth gekoppeld met je smartphone of tablet, waarop de Payleven-app is geïnstalleerd. Voor een betaling hoef je alleen maar het bedrag in te voeren en eventueel een omschrijving van het product of de dienst. Nadat de klant zijn pinpas of creditcard in de PIN-lezer heeft gestoken en zijn code heeft ingevoerd, wordt de betaling verstuurd.De app biedt je een overzicht van alle transacties, van waaruit je betalingen kan beheren, betalingsbewijzen opnieuw kan versturen en zonodig betalingen kunt terugstorten.
Info: www.payleven.nl

2. Adyen
Via een app op de smartphone heb je een overzicht van alle transacties en kan je betalingen refunden, rapporten draaien en individuele selecties maken op klanten. Klanten van Adyen klanten gebruiken het zowel voor hun point-of-sale-betalingen (de ‘ouderwetse’ kassa) als de betalingen in hun webwinkel. De backoffice toont de betalingen van beide kanalen. Adyen beroemt zich op het feit dat het als enige alle technologie in eigen huis heeft draaien: app, backoffice, het betaalplatform en de directe koppelingen met Visa en MasterCard.
Info: www.adyen.com/products/face-to-face-payments/chip-and-pin/

3. Microincasso
Microincasso is een bestel- en betaalmethode voor aankopen tot € 50,-, de zogenoemde micropayments. Met Microincasso kunnen aankopen door middel van één sms’je worden besteld én betaald.

Betalen met Microincasso werkt met een betaalwoord. Dit betaalwoord sms’en klanten naar 3669. Meer is niet nodig. De betaling is direct voltooid omdat Microincasso het bedrag automatisch incasseert.

Is een klant nog niet bekend bij Microincasso? Dan wordt eenmalig om het bankrekeningnummer gevraagd. De volgende keer dat uw klanten Microincasso gebruiken, hoeft het bankrekeningnummer niet meer te worden doorgegeven.
Info: www.microincasso.nl

4. Zettle by PayPal
Kaart of contant? Gebruik je smartphone of tablet om beide manieren van betalingen te accepteren. Je kunt je winkel aanvullen met kassalades en bonprinters. Begin met het aanmaken van een productoverzicht. Voeg je producten toe in de app en verdeel ze onder in mappen om de betalingen te versnellen en je verkopen makkelijk bij te kunnen houden.
Meer info: www.zettle.com

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Ontvang kortingscode gratis tankpas

Met een volgetankte auto naar je klant, op de OV-fiets naar je meeting of snel de trein in om nog even te werken. Wat je ook kiest, met MoveMove ben je zo onderweg.
Lees hier ons Privacy statement

Lees ook…