Waarschijnlijk is niets menselijks u als ondernemer vreemd. En dus raakt u vast ook wel eens iets kwijt. Portemonnee, creditcard, sleutels, een usb-stick of wellicht zelfs uw trouwring. In dat geval wilt u uw eigendommen natuurlijk graag terug. De kans daarop is tegenwoordig een stuk groter dankzij een Nederlandse vinding: iLost.

iLost
iLost is feitelijk niets meer dan een soort van ontmoetingsplek van verloren en gevonden voorwerpen. Voor Iphonebezitters is er een app voor gebouwd, eigenaren van andere smartphones kunnen naar www.ilost.nl. Vervolgens kunnen de gegevens van het verloren voorwerp worden ingevuld, de locatie waar iets verloren is, het tijdstip en de contactgegevens.

Mocht het verloren voorwerp gevonden worden en de eerlijke vinder is bovendien ook bekend met iLost dan bestaat de kans dat u uw spullen weer terugkrijgt. Dat kost u dan wel € 3,-. Want ja, iLost is ook maar gewoon een bedrijf. Overigens wel een dat steeds meer andere bedrijven aan zich probeert te binden. Want mensen, of ondernemers, verliezen hun spullen namelijk altijd op een bepaalde plek.

En voor die betreffende plek is het zoeken en terugbezorgen van verloren goed geen core-business. En dus hoopt iLost in de toekomst een internationaal opererend platform voor registratie, opslag en bezorging van gevonden voorwerpen te worden.

App: iLost
Afzender: iLost B.V.
Beschikbaar voor: iPhone
Kosten: gratis
Oordeel De Zaak: ****

Naar het overzicht van alle apps voor ondernemers »

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Tankpas via De Zaak

Met een volgetankte auto naar je klant, op de OV-fiets naar je meeting of snel de trein in om nog even te werken. Wat je ook kiest, met MoveMove ben je zo onderweg. Probeer 3 maanden gratis via De Zaak.
Lees hier ons Privacy statement

Lees ook…