We werden op de app MyOrder geattendeerd toen we bij een Shell-tankstation langs de A4 stonden te wachten op onze lunch. Terwijl de rij eindeloos leek, stiefelden er keer op keer mensen langs die, zonder af te rekenen, maar mét hun vers bereidde lunch, het tankstation weer verlieten. 

MyOrder
Eenmaal buiten viel ons oog op een spandoek met de tekst ‘Lunchen zonder rij – MyOrder’. Dat lieten wij van App voor de heb ons niet een tweede keer vertellen. En het resultaat overtreft tot op de dag van vandaag onze stoutste dromen!

Sinds we MyOrder op onze smartphone hebben, gaat het hele leven makkelijker: niet alleen bestellen we onze broodjes voor onderweg met de app, we rekenen in steeds meer restaurants en kroegen af met onze telefoon, kopen bioscoopkaartjes, bestellen pizza’s op de redactie, parkeren zonder kleingeld op zak, kiezen een wasprogramma voor de carwash en rijden zonder ter plaatse af te rekenen door de wasstraat.

In één woord? G-E-W-E-L-D-I-G! De makers timmeren ondertussen hard aan de weg om nog veel meer winkels en diensten in hun app op te nemen. 

In MyOrder maakt u een (virtuele) portemonnee aan die u gemakkelijk met iDeal kunt opwaarderen. Daarna hoeft u nooit meer uw bankpassen of geld mee te nemen. U bestelt en rekent af met uw telefoon en kunt zonder schaamte voordringen in iedere rij. Boze blikken moet u dan nog wel even voor lief nemen.
 

App: MyOrder
Afzender: ITIS Groningen
Beschikbaar voor: iPhone, Android, WindowsPhone en BlackBerry
Kosten: gratis
Oordeel De Zaak:  *****

Naar het overzicht van alle
apps voor ondernemers »
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Lees ook…