ScanBizCards blinkt uit in technisch vernuft. Maak een foto van een visitekaartje en de app zet alle belangrijke gegevens in het adresboek van uw smartphone. En legt desgewenst contact met LinkedIn, Facebook, Outlook of ander adressenbestand op uw toestel.

ScanBizCards
Alle beloftes over een papierloos kantoor ten spijt puilen de zakken van menig ondernemer nog immer uit. Een gemiddelde netwerkbijeenkomst levert minstens twintig visitekaartjes op. Een minderheid zal ze netjes rubriceren in speciaal daarvoor gemaakte multomappen, maar de overgrote meerderheid dumpt ze hoogstwaarschijnlijk in een diepe la.

ScanBizCards is een oplossing die uitblinkt in technisch vernuft. U maakt een foto van een willekeurig visitekaartje en de app schrijft alle belangrijke gegevens – naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer(s), e-mailadres(sen), et cetera – weg in uw adresboek van uw smartphone. Desgewenst legt de app direct contact met LinkedIn, Facebook, Outlook of elk ander adressenbestand op uw toestel. Het is elke weer verbazingwekkend dat de app zelfs alle gegevens van de meest creatief vormgegeven visitekaartjes weet op te slaan. De kaartjes kunnen dus snel bij het oud papier.

App: ScanBizCards
Afzender: ScanBiz Mobile Solutions
Beschikbaar voor: Apple, Android & Windows
Kosten: gratis (Lite) of €5,49 (Full)
Oordeel De Zaak: ****
 

Naar het overzicht van alle apps voor ondernemers »

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Lees ook…