Altijd een rechte stropdas met de app TieRight. De app helpt bij het strikken van een stropdas of vlinderstrik. Gezien vanuit de positie van de strikker. Superhandig.

TieRight
Een hebbe-app alleen voor het mannelijk smaldeel der ondernemers. Althans, die zullen er meer gebruik van maken dan dames (eigenwijze types als wijlen prins Claus daargelaten). TieRight is namelijk een app die helpt bij het strikken van een stropdas of vlinderstrik. Gezien vanuit de positie van de strikker. Superhandig, want nooit meer in spiegelbeeld voor de spiegel staan te prutsen. Of tijdens de ochtendlijke haast vrouwlief moeten inschakelen. Of dat gekreukte en verdraaide exemplaar dat al jaren voorgeknoopt aan een knaapje hangt, weer om de nek schuiven.

TieRight geeft de gebruiker stap voor stap instructies voor het knopen van de meest gebruikte stropdasknopen: een smalle knoop, de Windsor-, de halve Windsor-, de Prattknoop en de Four-in-Handknoop. Zelfs aan de vlinderstrik is gedacht.

App: TieRight
Afzender: TieRight
Beschikbaar voor: Apple
Kosten: €0,79
Oordeel De Zaak: ***

Naar het overzicht van alle apps voor ondernemers »

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Zakelijke financiering

Zet de volgende stap met online zakelijke financiering voor ondernemers. Geen papierwinkel, geen businessplannen. Wel snel schakelen wanneer je kansen ziet om te groeien.

Lees ook…