Prijs uzelf niet uit de markt door te duur te zijn. Met de app Zelfstandigen Tarief berekent u gemakkelijk uw uurtarief.

Zelfstandigen Tarief
Prijst u zichzelf uit de markt omdat u te duur bent? Of bent u juist te goedkoop waardoor klanten u niet serieus nemen? FNV Zelfstandigen bedacht deze app waarmee ondernemers gemakkelijk hun uurtarief kunnen berekenen. Deze toepassing is gebouwd voor én door zelfstandige ondernemers en geeft onder andere informatie over markttarieven en suggesties om indien nodig het tarief te kunnen verhogen.

Met de app kunt u uw uurtarief omrekenen naar een bruto maandsalaris en vice versa en vergelijkingen maken met branchegenoten. Ook kunt u criteria invoeren die een tariefsverhoging rechtvaardigen zoals extra opleidingen, een goed netwerk of goede after sales.

Alle criteria invullen vergt enig geduld en niet al te dikke vingers. Daarna wordt het een ware sport om zó te spelen met de criteria dat uw tarief steeds – goed beargumenteerd – een tikkeltje hoger uitvalt.

App: Zelfstandigen Tarief
Afzender: FNV Zelfstandigen
Beschikbaar voor: Apple & Android
Kosten: gratis
Oordeel De Zaak: ****

Naar het overzicht van alle apps voor ondernemers »

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Tankpas via De Zaak

Met een volgetankte auto naar je klant, op de OV-fiets naar je meeting of snel de trein in om nog even te werken. Wat je ook kiest, met MoveMove ben je zo onderweg. Probeer 3 maanden gratis via De Zaak.
Lees hier ons Privacy statement

Lees ook…