Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on google
De Zaak Test: Bedrijfslunch van De Buurtboer

De Zaak Test: Bedrijfslunch van De Buurtboer

25 juni 2015
Samen lunchen met je personeel is gezond, voordelig en gezellig. De Buurtboer biedt dit soort bedrijfslunches aan voor mkb- en grootbedrijven. Is het een aanrader? De redactie van De Zaak nam de proef op de som. (+aanbieding!)
De Buurtboer levert verse bedrijfslunches. Een aantal keer per week krijg je een aantal kratjes gevuld met goede en lekkere lunchproducten, allemaal vers, zoveel mogelijk van het seizoen en direct van de boer uit de buurt. Dagvers brood, huisgemaakte salades, ambachtelijke scharrelvleeswaren, biologische zuivelproducten en (vegetarische) spreads.
 
 
De redactie van De Zaak test de  Buurtboerlunch samen met col lega’s op kantoor. De reacties zijn  zeer positief:
  • “Ik eet veel meer dan normaal, alles is zo lekker”
  • “Er zit echt veel meer smaak aan de vleeswaren dan aan die van de supermarkt.”
  • “Het is echt wat anders, vers en biologisch.”
Het brood is vers, lekker stevig en  in verschillende soorten. Normaal  gesproken vinden crackers gretig  aftrek onder de lunchers, maar het  brood is niet te versmaden.
 
Een  kritiekpuntje is dat er heel veel  brood geleverd wordt in verhou ding tot het beleg. Maar in overleg  met de Buurtboer kan dat worden  aangepast. Omdat zij het samen stellen is het altijd weer een verras sing wat er op tafel komt. Er is voor  ieder wat wils met een ruime keuze  aan spreads en salades en veel ge zonde en vegetarische producten.  Kortom, een aanrader!
 
 

AANBIEDING

Wil jij ook je personeel blij maken met een Buurtboer-lunch? De Zaak heeft een unieke aanbieding: 30 procent korting op een proefweek. Ga naar debuurtboer.nl/contact en gebruik de actiecode DEZAAK2015.

Lees ook…