Augustus is oogstmaand. Tijd om binnen te halen wat lang geleden is gezaaid. De Zaak portretteert in het augustusnummer daarom ondernemers die in de zomer van 2013 geoogst hebben. Bent u zo'n ondernemer? Of kent u er één? Meld u dan!

Oogsten kan op meerdere manieren. U kunt uw bedrijf succesvol verkocht hebben. Of naar de beurs gebracht wellicht. Maar het kan ook dat u in de zomer van 2013 een hele grote commerciele klapper gemaakt heeft. Omdat u meeliftte op een evenement als de de Tour de France. Of omdat u zelf een ander bedrijf heeft overgenomen en daardoor flink kunt groeien. Ook dat is oogsten. Maar wat dacht u van het plukken van vruchten die zijn veroorzaakt door hard werken en flinke investeringen? Dat u nu gewoon binnenfietst wat u eerder heeft gezaaid?

Voorbeelden te over dus. De Zaak zoekt die ondernemers. Voor een woest optimistisch artikel in het extra dikke zomernummer dat eind augustus verschijnt.

Herkent u zichzelf in bovenstaande omschrijving? Of kent u een andere ondernemer die aan de criteria voldoet? Stuur dan een mailtje naar Laura Wennekes: [email protected].

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Tankpas via De Zaak

Met een volgetankte auto naar je klant, op de OV-fiets naar je meeting of snel de trein in om nog even te werken. Wat je ook kiest, met MoveMove ben je zo onderweg. Probeer 3 maanden gratis via De Zaak.
Lees hier ons Privacy statement

Lees ook…