Een personeelsfeest organiseren tot in de late uurtjes? Zorg er dan voor dat uw medewerkers kunnen blijven slapen. Deze locaties zijn wat ons betreft ideaal voor een feest met overnachting. 

Landgoed De Biestheuvel – Hoogeloon

Zuidelijke gastvrijheid op dit landgoed gelegen in de Brabantse Kempen. Niet alleen kleine groepen kunnen hier terecht, er zijn arrangementen voor groepen tot 750(!) personen. Uw personeel kijkt hier de ogen uit: er is zelfs een zaal met luchtkussens en een midgetgolfbaan. Enkele honderden slaapplaatsen zijn aanwezig. Een goochelshow, outdooractiviteiten en overnachten in een pipowagen, wat wilt u meer? Aan alles lijkt op De Biestheuvel gedacht.
 
Prijs per nacht per persoon: 
vanaf 50,- 
Landgoed De Biestheuvel, 
Hoogcasteren 25, 
5528 NP Hoogeloon
 
Kamp de Marke, Dwingeloo
Een personeelsfeest middenin de prachtige natuur met als afsluiting een overnachting in een Marokkaanse tent. Zelfs de meest rustige medewerker wordt enthousiast van Kamp de Marke. Diep verscholen in de bossen kun je de reeën nog zien lopen. ‘s Avonds valt er te genieten van een on-Nederlandse stilte. Vermaak is er volop: van boogschieten of fietsen tot een excursie met de boswachter.
 
Prijs voor groep van 36 personen: 
vanaf 950,- euro voor een lang weekend
Kamp de Marke, 
Lheebroek 30a
7991PM Dwingeloo
www.groepsaccomodatiedemarke.nl
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Lees ook…