7 April 2016

Mijn Zaak-app | DeZaak.nl vernieuwd | Online Magazine

Sneller, interactiever, meer mogelijkheden om je te profileren en lokaler. Met de inzet op ‘digitaal’ willen we ondernemers nog beter bedienen. Willem Overbosch, directeur-eigenaar van de Dutch Network Group/De Zaak, en commercieel directeur Stefan Vermeul leggen uit hoe De Zaak Online je verder helpt.

PASPOORT
Willem Overbosch (42)?

 • Woonplaats: Driebergen
 • Privé: getrouwd met Milou, vier kinderen
 • Missie: mensen uitdagen om dingen net even anders te zien en doen
 • Motto:If everything seems under control, you’re just not going fast enough’
  Mario Andretti, voormalig F1-coureur.

PASPOORT
Stefan Vermeul (30)?

 • Woonplaats: Amsterdam
 • Privé: vrijgezel
 • Missie: De mens elke dag een stukje ondernemender maken
 • Motto: Met mooie mensen mooie dingen maken’ –
  Ooit meegekregen bij oud-studentenbaan Pepperminds.

“Ons leesgedrag verandert. We lezen en consumeren de hele dag door via onze tablet, smartphone en desktop. En, dat merken wij ook, we lezen steeds minder op papier. Die trend is niet onomkeerbaar. Ondernemen is keuzes maken, en in dit geval betekent het dat we in de 25ste jaargang afscheid nemen van de printeditie van ons magazine De Zaak. 

Tegelijkertijd investeren we flink in de verbetering van onze digitale dienstverlening en in ons Online magazine De Zaak. Een ‘digitaal’ magazine heb je nu eenmaal altijd bij je, je kan het delen met collega-ondernemers en met je medewerkers. 

Verdieping
Daarnaast kunnen we hiermee inspelen op de toenemende vraag naar verdieping in de vorm van internettelevisie en video. Gewoon voor lekker vanaf de iPad op de bank kijken en luisteren naar inspirerende verhalen of slimme trucs van andere ondernemers. Content die we in onze eigen studio in Utrecht opnemen.

Bij de lancering van de ‘MijnZaak’ omgeving hoort natuurlijk ook de lancering van de Mijn Zaak-app. We weten dat veel ondernemer de hele dag bezig zijn en weinig achter een computer of laptop zitten. Ze hebben wel een smartphone bij de hand. Met de MijnZaak-app kun je eenvoudig aanpassingen doen aan je profiel en snel ondernemers bij jou in de buurt zoeken. Tensotte lanceren we met de nieuwe website DeZaak.nl met meer focus op jou als ondernemer. 

Verbinden
Dat doen we in de overtuiging dat collega-ondernemers elkaar verder kunnen helpen. Omdat ondernemers niet alleen graag ín hun zaak werken, maar ook áán hun zaak. Omdat ondernemers elkaar opzoeken. En omdat De Zaak Online relevante content (met onder meer de digitale nieuwsbrief en digitale workshops) biedt op de juiste momenten. Dat wordt gewaardeerd, zo blijkt: het eerste Online magazine van De Zaak leverde veel positieve reacties op. Natuurlijk is het even wennen dat het Magazine niet op  fysieke mat, maar in de digitale brievenbus valt.

Vanzelfsprekend koesteren we onze huidige sterke troeven, zoals een kwalitatief hoogstaand netwerk en digitale nieuwsbrief. De website www.dezaak.nl ontvangt maandelijks 250.000 bezoekers die vinden wat ze zoeken: voorbeeldcontracten, checklists, antwoorden op vragen over personeel, over marketing en interessante artikelen over actuele kwesties. 

Netwerk
Voor ondernemers is elkaar ontmoeten en leren van collega-ondernemers heel belangrijk. Want of je nu in het weekend langs het hockey- of voetbalveld staat of bij een bijeenkomst bent: vaak gaat het gesprek al gauw over: ‘Hoe heb jij dat aangepakt?’ en ‘Ik ken nog wel iemand die je verder kan helpen?’

Met die twee vragen in ons achterhoofd zetten we sterk in op de community. We creëren meer (netwerk)mogelijkheden om elkaar snel en hyperlokaal te ontmoeten. En met meer mogelijkheden en hulp van De Zaak Online om jezelf te profileren en beter vindbaar te maken: wij bieden de zeepkist en het publiek. Niet onbelangrijk: we bieden meer mogelijkheden en een uitstekend platform om reclame te maken, om meer klanten te trekken en meer omzet te genereren met ‘De Zaak-deals’. Omdat we ondernemers nu eenmaal graag op weg helpen naar een volgende fase.”
 

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Lees ook…