Chicks love Diks
Familiebedrijf Diks autoverhuur heeft 5 vestigingen, 50 medewerkers en sinds afgelopen zomer een nieuwe bedrijfsvideo met inmiddels meer dan 540.000 views! Wat is het geheim? Bekijk de video en lees het verhaal erachter.

“In de eerste dagen na het plaatsen van de video hadden we al 400.000 views. Ook verdubbelde het aantal bestellingen” zegt Niels Diks. “En we hebben er ook een paar leuke samenwerkingen aan over gehouden.” In de video is op een komische manier te zien wat Diks autoverhuur allemaal doet en hoe ‘geliefd’ het bedrijf is onder vrouwen. Er zijn een tiental acteurs te zien, maar de ondernemer en zijn zoons spelen zelf de hoofdrollen. “Samen met een reclamebureau kwamen we op dit idee. We wilden het net even anders doen dan de rest. En dat is gelukt.” Bekijk de video:

Nu 25% korting
De Zaak geeft je 25% korting op een professionele bedrijfsvideo; lees meer >

Pensioen Scan 2022
Bouw jij al op een slimme manier je pensioen op? Check nu in 2 minuten welke van de 8 pensioenopties voor jou een zorgeloze oude dag oplevert, met maximaal rendement én inzet van al je belastingvoordeel.
Ook praktische tips in je mailbox?
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste artikelen, gratis whitepapers en handige tips en tricks voor ondernemers.
Lees hier ons Privacy statement
Lees ook…