"Deeleconomie heeft toekomst"
Martijn Arets doet onderzoek naar de deeleconomie (collaborative economy) en reisde af naar San Francisco voor een kijkje in de toekomst. Volgens de experts daar heeft deze 'nieuwe' economie zeker toekomst. Martijn is in elk geval overtuigd: in 2015 gaat hij zelf als ondernemer met de deeleconomie aan de slag.

Arets sprak tientallen experts en ondernemers over de deeleconomie in Europa. Na zijn uitstapje naar de Verenigde Staten weet hij het zeker: de nieuwe economie heeft toekomst. “Dat blijkt alleen al uit de vele investeringen,” vertelt hij in het interview met De Zaak.

Verder bespreekt hij crowdfundingplatform Indiegogo (concurrent van het in Nederland bekendere Kickstarter) en vertelt hij over zijn plannen voor 2015.

Proefrit: Mercedes EQB
De EQB is de ultieme ruime elektrische SUV voor het gezin. Elektrisch, ruim en dynamisch. Nieuwsgierig geworden? Ervaar de EQB nu zelf en reserveer jouw proefrit.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Ontvang kortingscode gratis tankpas
Weg met alle reisbonnetjes en ingewikkelde btw-terugvorderingen. Met een zakelijke tankpas ontvang je één overzichtelijke factuur met alle gemaakte kosten. Probeer gratis uit!
Lees hier ons Privacy statement

Lees ook…