"Deeleconomie heeft toekomst"
Martijn Arets doet onderzoek naar de deeleconomie (collaborative economy) en reisde af naar San Francisco voor een kijkje in de toekomst. Volgens de experts daar heeft deze 'nieuwe' economie zeker toekomst. Martijn is in elk geval overtuigd: in 2015 gaat hij zelf als ondernemer met de deeleconomie aan de slag.

Arets sprak tientallen experts en ondernemers over de deeleconomie in Europa. Na zijn uitstapje naar de Verenigde Staten weet hij het zeker: de nieuwe economie heeft toekomst. “Dat blijkt alleen al uit de vele investeringen,” vertelt hij in het interview met De Zaak.

Verder bespreekt hij crowdfundingplatform Indiegogo (concurrent van het in Nederland bekendere Kickstarter) en vertelt hij over zijn plannen voor 2015.

Tip: Werknemers door laten werken na hun pensioen
Met deze krappe arbeidsmarkt wil je jouw ervaren werknemer misschien door laten werken na zijn pensioen. Dan kan via de de populaire Doorwerkregeling. Dit en meer op Ideale later.
Indeed
Nieuw personeel werven?
Talent is schaarser dan ooit, het aanbod in vacatures verschuift en werving en selectie vindt steeds vaker op afstand plaats. Lees deze 5 redenen waarom werkgevers waardevolle kandidaten verliezen tijdens het recruitmentproces én tips hoe je dit kunt voorkomen.
Lees ook…