Hoe is het nu met... Aad Ouborg? (video)
Ondernemer Aad Ouborg stond zestien jaar geleden in De Zaak. Hij werd toen al genoemd in de Quote 500. Hij zei daarover: "Het geld zit in de zaak, niet in mijn zak. Bovendien draait zakendoen niet om geld, maar om de fun." Heeft hij er anno 2015 nog steeds zoveel plezier in? En wat kunnen we leren over internationaal ondernemen van de oprichter van Princess?

Hoe het nu gaat met Aad Ouborg, lees je in editie 5 2015 van tijdschrift De Zaak. Dit nummer verschijnt op 11 september 2015. Ontvang je het tijdschrift nog niet? Lees dan het magazine online.

Lees het magazine online

In de onderstaande video zie je de presentatie van Aad Ouborg tijdens de Week van de Ondernemer. In 30 minuten vertelt hij over internationaal ondernemen en zijn bijzondere manieren om producten op de markt te brengen.

De Zaak Magazine is terug
Ter ere van ons 30 jarig jubileum brengen we het vertrouwde De Zaak Magazine weer tot leven, mits 2000 ondernemers zich aanmelden. Doe jij ook mee?
Tip: Werknemers door laten werken na hun pensioen
Met deze krappe arbeidsmarkt wil je jouw ervaren werknemer misschien door laten werken na zijn pensioen. Dan kan via de de populaire Doorwerkregeling. Dit en meer op Ideale later.
Lees ook…