Hoe is het nu met... Aad Ouborg? (video)
Ondernemer Aad Ouborg stond zestien jaar geleden in De Zaak. Hij werd toen al genoemd in de Quote 500. Hij zei daarover: "Het geld zit in de zaak, niet in mijn zak. Bovendien draait zakendoen niet om geld, maar om de fun." Heeft hij er anno 2015 nog steeds zoveel plezier in? En wat kunnen we leren over internationaal ondernemen van de oprichter van Princess?

Hoe het nu gaat met Aad Ouborg, lees je in editie 5 2015 van tijdschrift De Zaak. Dit nummer verschijnt op 11 september 2015. Ontvang je het tijdschrift nog niet? Lees dan het magazine online.

Lees het magazine online

In de onderstaande video zie je de presentatie van Aad Ouborg tijdens de Week van de Ondernemer. In 30 minuten vertelt hij over internationaal ondernemen en zijn bijzondere manieren om producten op de markt te brengen.

Pensioen Scan 2022
Bouw jij al op een slimme manier je pensioen op? Check nu in 2 minuten welke van de 8 pensioenopties voor jou een zorgeloze oude dag oplevert, met maximaal rendement én inzet van al je belastingvoordeel.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Zakelijke autoverzekering
Uitgebreide dekking, een uitstekende service en extra exclusieve collectieve korting via De Zaak. Benieuwd hoeveel jij kan besparen?