Van ICT'er naar koffieliefhebber
Bijna heel ondernemend Nederland start de dag met een kop koffie. Maar van welke factoren hangt een goede kop koffie eigenlijk af? Waar komt het vandaan en hoe wordt het gemaakt? Richard Cudovan van PerTazza komt langs in de tv-studio voor een interview over: koffie.
Niet alleen vertelt Richard over het maken van koffie, maar ook over zijn carrièreverloop. Hij begon namelijk als ICT’er, maar stoorde zich zo aan de slechte koffie op kantoor dat hij zelf op onderzoek uit ging, op zoek naar verbetering. In de video vertelt hij daarnaast ook over het koffie-onderzoek dat PerTazza heeft laten uitvoeren. Wat zijn de resultaten hiervan? 

PerTazza:

De hoogste kwaliteit koffie op het werk kan al vanaf 0,25 euro per kopje. Wil je meer transparantie in het koffieverbruik op de werkvloer én de hoogste kwaliteit koffie tegen een aantrekkelijke all-in* prijs per kop? Klik dan hier en bereken je prijs per kop en vraag een vrijblijvende proefplaatsing aan. 

*All-in betekent één totaalprijs per kopje, inclusief koffiemachine, koffiebonen én service & onderhoud.

Verbeter Je Cashflow
Een populaire oplossing is factoring van je facturen. Probeer het uit met 1 factuur.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Proefrit: Mercedes EQB
De EQB is de ultieme ruime elektrische SUV voor het gezin. Elektrisch, ruim en dynamisch. Nieuwsgierig geworden? Ervaar de EQB nu zelf en reserveer jouw proefrit.