Van ICT'er naar koffieliefhebber
Bijna heel ondernemend Nederland start de dag met een kop koffie. Maar van welke factoren hangt een goede kop koffie eigenlijk af? Waar komt het vandaan en hoe wordt het gemaakt? Richard Cudovan van PerTazza komt langs in de tv-studio voor een interview over: koffie.
Niet alleen vertelt Richard over het maken van koffie, maar ook over zijn carrièreverloop. Hij begon namelijk als ICT’er, maar stoorde zich zo aan de slechte koffie op kantoor dat hij zelf op onderzoek uit ging, op zoek naar verbetering. In de video vertelt hij daarnaast ook over het koffie-onderzoek dat PerTazza heeft laten uitvoeren. Wat zijn de resultaten hiervan? 

PerTazza:

De hoogste kwaliteit koffie op het werk kan al vanaf 0,25 euro per kopje. Wil je meer transparantie in het koffieverbruik op de werkvloer én de hoogste kwaliteit koffie tegen een aantrekkelijke all-in* prijs per kop? Klik dan hier en bereken je prijs per kop en vraag een vrijblijvende proefplaatsing aan. 

*All-in betekent één totaalprijs per kopje, inclusief koffiemachine, koffiebonen én service & onderhoud.

Help de slachtoffers en doneer
Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens.
Zakelijke financiering
Geen papierwinkel of businessplannen. Regel je zakelijke financiering nu volledig online en zonder gedoe.
Lees ook…