Wat is goede koffie nu precies?

Bijna heel ondernemend Nederland start de dag met een kop koffie. Maar van welke factoren hangt een goede kop koffie eigenlijk af? Waar komt het vandaan en hoe wordt het gemaakt? Richard Cudovan van PerTazza komt langs in de tv-studio voor een interview over: koffie.
Niet alleen vertelt Richard over het maken van koffie, maar ook over zijn carrièreverloop. Hij begon namelijk als ICT’er, maar stoorde zich zo aan de slechte koffie op kantoor dat hij zelf op onderzoek uit ging, op zoek naar verbetering. In de video vertelt hij daarnaast ook over het koffie-onderzoek dat PerTazza heeft laten uitvoeren. Wat zijn de resultaten hiervan?

PerTazza:

De hoogste kwaliteit koffie op het werk kan al vanaf 0,25 euro per kopje. Wil je meer transparantie in het koffieverbruik op de werkvloer én de hoogste kwaliteit koffie tegen een aantrekkelijke all-in* prijs per kop? Klik dan hier en bereken je prijs per kop en vraag een vrijblijvende proefplaatsing aan.

*All-in betekent één totaalprijs per kopje, inclusief koffiemachine, koffiebonen én service & onderhoud.

Financiering zonder businessplan of papierwinkel?
Wil je investeren of juist tekorten oplossen? Bereken online binnen 15 minuten wat je financieringsopties zijn en tegen welke voorwaarden. Simpel, snel en zonder gedoe.
Tip: Werknemers door laten werken na hun pensioen
Met deze krappe arbeidsmarkt wil je jouw ervaren werknemer misschien door laten werken na zijn pensioen. Dan kan via de de populaire Doorwerkregeling. Dit en meer op Ideale later.
Lees ook…