Video: Mobiliteit - Efficiënt zakelijk rijden
Met autoleasen is meer mogelijk dan u wellicht denkt. Het kan bijvoorbeeld worden gecombineerd met andere vervoersmiddelen, zoals trein of scooter. Of ruil de leaseauto in voor een groter exemplaar als u op vakantie gaat. Het leuke is: het hoeft niet eens duurder te zijn. Hermi Otteman, Lease Consultant Acquisition bij ING Car Lease, legt in deze video uit waarom.

Meer weten over mobiliteit?

De fiscale bijtelling, BPM, motorrijtuigenbelasting, het verandert elk jaar weer. Hoe kunt u als ondernemer strategische keuzes maken zodat u daar geen last van heeft? U leest het in de nieuwe pocket Mobiliteit. Efficiënt zakelijk rijden. De mogelijkheden die u als ondernemer heeft op het gebied van de leaseauto, zakelijk rijden én alternatief vervoer worden hierin uitgebreid behandeld.

Bestel de pocket nu rechtstreeks online »

Gerelateerde artikelen:

Geef mobiliteit anders vorm
– Files mijden: kan dat eigenlijk wel?
Zakelijk rijden op motor of scooter

De Zaak Magazine is terug
Ter ere van ons 30 jarig jubileum brengen we het vertrouwde De Zaak Magazine weer tot leven, mits 2000 ondernemers zich aanmelden. Doe jij ook mee?
Pensioen Scan 2022
Bouw jij al op een slimme manier je pensioen op? Check nu in 2 minuten welke van de 8 pensioenopties voor jou een zorgeloze oude dag oplevert, met maximaal rendement én inzet van al je belastingvoordeel.
Lees ook…