Aan het begin van een nieuw jaar willen veel medewerkers graag weten hoeveel vrije dagen ze nog hebben. Voorkom discussies over het 'saldo' vakantiedagen. Houd eenvoudig overzicht met de vakantiekaart.

Onduidelijkheid over het saldo aan vrije dagen, geen richtlijn voor het ‘compenseren’ van extra uren, geen inzicht in nog op te nemen uren. Issues die de registratie en het beheer van vakantiedagen bij veel bedrijven tot een terugkerend probleem maken.

De Easy Template vakantiekaart biedt de oplossing. Met dit simpele Excel-sjabloon ziet u in één oogopslag hoeveel vakantiedagen en snipperuren er per werknemer nog over zijn. Voor meer informatie of een demoversie (gratis) surft u naar www.easytemplate.nl/vakantiekaart

.
Beleggen in vastgoed is een langetermijnbelegging. Benieuwd wat jouw opties zijn? Lees meer in de brochure. Prognose gemiddeld jaarrendement over 7 jaar: 8,1%.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Pensioen Scan 2022
Bouw jij al op een slimme manier je pensioen op? Check nu in 2 minuten welke van de 8 pensioenopties voor jou een zorgeloze oude dag oplevert, met maximaal rendement én inzet van al je belastingvoordeel.