Aan het begin van een nieuw jaar willen veel medewerkers graag weten hoeveel vrije dagen ze nog hebben. Voorkom discussies over het 'saldo' vakantiedagen. Houd eenvoudig overzicht met de vakantiekaart.

Onduidelijkheid over het saldo aan vrije dagen, geen richtlijn voor het ‘compenseren’ van extra uren, geen inzicht in nog op te nemen uren. Issues die de registratie en het beheer van vakantiedagen bij veel bedrijven tot een terugkerend probleem maken.

De Easy Template vakantiekaart biedt de oplossing. Met dit simpele Excel-sjabloon ziet u in één oogopslag hoeveel vakantiedagen en snipperuren er per werknemer nog over zijn. Voor meer informatie of een demoversie (gratis) surft u naar www.easytemplate.nl/vakantiekaart

Proefrit: Mercedes EQB
De EQB is de ultieme ruime elektrische SUV voor het gezin. Elektrisch, ruim en dynamisch. Nieuwsgierig geworden? Ervaar de EQB nu zelf en reserveer jouw proefrit.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Help de slachtoffers en doneer
Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens.