Online vindbaarheid voor dummies
Ken je dat gevoel? Je weet dat je ‘iets’ moet met online marketing, maar hebt er eigenlijk te weinig tijd voor om het goed uit te zoeken. Hier lees je meer over het nut van online marketing en hoe je er, zonder er zelf veel tijd aan kwijt te zijn, toch mee aan de slag kan.

Online meegroeien voor een optimale website

Je bent ooit gestart met je website. Hier kunnen bezoekers informatie vinden over je organisatie en eventueel besluiten om met jou in zee te gaan. Je website geeft meer naamsbekendheid en helpt je om nieuwe klanten te vinden.

Maar doet jouw website nog wel wat hij moet doen? Hoeveel bezoekers heb je, hoe klikken ze door je website heen en hoeveel van deze bezoekers kiest uiteindelijk voor jouw diensten of producten? Door deze gegevens te achterhalen kun je zien of je website nog prima werkt of wellicht aan vernieuwing toe is. Ook is het belangrijk dat je mee blijft groeien met de online mogelijkheden. Alleen zo blijf je bovenaan staan bij Google. Hierbij is zoekmachine optimalisatie erg belangrijk. Je moet ervoor zorgen dat zoekmachines jouw website goed kunnen lezen en indexeren, zodat je op de juiste zoekwoorden en -termen gevonden wordt. 

 

Meten is weten

Je hebt een website online staan met teksten, foto’s en natuurlijk je contactgegevens. Maar hoe beleven (potentiële) klanten jouw website? Heb je ooit in Google Analytics gekeken of bijgehouden hoe goed je gevonden wordt? Door online marketing bureaus een analyse te laten maken krijg je hier meer inzicht in. Je kunt ook kiezen voor een concurrentieanalyse. Je ziet dan niet alleen hoe jij scoort ten opzichte van de concurrent, maar krijgt ook een beter beeld van hoe je ervoor staat in de online marketingwereld.

 

Je website beter vindbaar maken

Er zijn meerdere wegen die naar de top van Google zoekresultaten leiden. Het updaten van de technische kant van je website, je SEO-content kritisch bekijken en eventueel herschrijven, linkuilding en natuurlijk een mobiele versie van je website. Ook social media is tegenwoordig bijna onmisbaar in jouw online presentatie.

 

 

Online Marketing Bureau uit de buurt vergelijken?

Welke marketing bureaus zijn er voor zzp en mkb? Vergelijk via De Zaak Voordeel vrijblijvend 4 partijen bij jou uit de buurt voor de beste prijs én de beste match

 

Voor welke auto ga jij?
Het brede aanbod van Mercedes-Benz is standaard rijk uitgerust en sluit naadloos aan bij de behoeften van de zakelijke rijder. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs én netto bijtelling.
Crypto
Starten met crypto’s?
Wil je ook starten met het kopen, verkopen en bewaren van cryptovaluta? Maak nu gratis een account aan bij het grootste handelsplatform van Nederland: Bitvavo, en handel de eerste €1000 zónder transactiekosten. Al meer dan 1 miljoen tevreden gebruikers.
Lees ook…
Vragen stellen is een belangrijk onderdeel van ieder gesprek, dus ook van een verkoopgesprek. Je kunt het gesprek in de gewenste richting sturen door…
De barcode die nu op productverpakkingen staat, biedt beperkte mogelijkheden om informatie te verstrekken. Nadert het tijdperk van de barcode zijn…
Wil je als zzp’er of starter echt succes hebben en in één jaar je inkomen verdubbelen? Besteed je tijd en energie dan aan de juiste zaken en zorg dat…