Binnen een uur weten wat nieuwe kansen en mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Meld u dan aan voor de MKB Marathon en maak kans op kosteloos advies van de top van de Nederlandse reclamebranche. 
Vanuit het idee ‘iedere ondernemer kan zeker nu wel wat creatieve hulp gebruiken’, wordt op 7 november de MKB Marathon gehouden. 
Ondernemers krijgen tussen 13.30 en 17.30 uur in de Amsterdamse Beurs van Berlage gratis advies van marketeers, planners, copywriters en artdirectors, die allemaal werkzaam zijn voor toonaangevende bureaus in Nederland.
Hoe werkt het?
In persoonlijke, professionele brainstorms bedenken de makers van bekende campagnes in korte tijd voor ondernemers een slimme verkoopactie, een PR-stunt of online-idee.
Meld u snel aan
Geïnteresseerd in een gratis consult van een topcreatief of strateeg? Maak dan duidelijk wat de uitdaging voor uw bedrijf is en
meld u snel aan voor een brainstormsessie, want het aantal plaatsen is beperkt.
24 uuur van de reclame
De MKB Marathon vindt voor de tweede keer plaats en maakt deel uit van ‘
de 24 uur van de reclame‘, een toonaangevend evenement voor professionals in de communicatieadvies- en reclamewereld.
Help de slachtoffers en doneer
Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens.
Pensioen Scan 2022
Bouw jij al op een slimme manier je pensioen op? Check nu in 2 minuten welke van de 8 pensioenopties voor jou een zorgeloze oude dag oplevert, met maximaal rendement én inzet van al je belastingvoordeel.
Lees ook…
Veel ondernemers hebben een idee, schrijven zich in bij de KvK, gaan aan de slag met ondernemen, maar slaan een belangrijke stap over. Want, leuk dat…
Wil je als zzp’er of starter echt succes hebben en in één jaar je inkomen verdubbelen? Besteed je tijd en energie dan aan de juiste zaken en zorg dat…
Vragen stellen is een belangrijk onderdeel van ieder gesprek, dus ook van een verkoopgesprek. Je kunt het gesprek in de gewenste richting sturen door…