Binnen een uur weten wat nieuwe kansen en mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Meld u dan aan voor de MKB Marathon en maak kans op kosteloos advies van de top van de Nederlandse reclamebranche. 
Vanuit het idee ‘iedere ondernemer kan zeker nu wel wat creatieve hulp gebruiken’, wordt op 7 november de MKB Marathon gehouden. 
Ondernemers krijgen tussen 13.30 en 17.30 uur in de Amsterdamse Beurs van Berlage gratis advies van marketeers, planners, copywriters en artdirectors, die allemaal werkzaam zijn voor toonaangevende bureaus in Nederland.
Hoe werkt het?
In persoonlijke, professionele brainstorms bedenken de makers van bekende campagnes in korte tijd voor ondernemers een slimme verkoopactie, een PR-stunt of online-idee.
Meld u snel aan
Geïnteresseerd in een gratis consult van een topcreatief of strateeg? Maak dan duidelijk wat de uitdaging voor uw bedrijf is en
meld u snel aan voor een brainstormsessie, want het aantal plaatsen is beperkt.
24 uuur van de reclame
De MKB Marathon vindt voor de tweede keer plaats en maakt deel uit van ‘
de 24 uur van de reclame‘, een toonaangevend evenement voor professionals in de communicatieadvies- en reclamewereld.
Proefrit: Mercedes EQB
De EQB is de ultieme ruime elektrische SUV voor het gezin. Elektrisch, ruim en dynamisch. Nieuwsgierig geworden? Ervaar de EQB nu zelf en reserveer jouw proefrit.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Voor welke auto ga jij?
Het brede aanbod van Mercedes-Benz is standaard rijk uitgerust en sluit naadloos aan bij de behoeften van de zakelijke rijder. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs én netto bijtelling.