BV of Holding oprichten, aandelenoverdracht? Al jouw notariële zaken snel en online geregeld

Vraag gratis een informatiegesprek of prijsopgave aan

 Snelle notariële dienstverlening

 Alles onder één dak

 Betrouwbaar advies

 Vaste lage prijzen

 Specialist voor ondernemerszaken

Uitgevoerd door de #1 notarispartner

"Afgelopen week mijn 7e bedrijf opgericht via NOTRS. Hierin is alles nog beter dan vlekkeloos gegaan! Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening hier en ik zou het iedereen, maar ook echt iedereen aanraden hier!"

Chakir

We gaan zorgvuldig met de gegevens om.

Privacy statement

100% kosteloos en vrijblijvend

Waarom een bv oprichten?

Het oprichten van een BV brengt voor jou als ondernemer belangrijke voordelen met zich mee. Met de oprichting van een BV bescherm je je persoonlijke vermogen en ben je als ondernemer in principe niet persoonlijk aansprakelijk. Schuldeisers kunnen dus niet bij je persoonlijke bezittingen zoals je huis, auto en privé vermogen komen, zolang er geen sprake is van onbehoorlijk bestuur.

Wat krijg je als je NOTRS jouw bv laat oprichten?

Een bv opzetten via NOTRS gebeurt in vier stappen. Allereerst ontvang je na een volledig gratis en vrijblijvend intake gesprek een passende offerte. Zodra je deze digitaal accepteert en ondertekent, gaan wij voor jou aan de slag. Je kunt online en volledig digitaal voldoen aan de identificatie. Wij stellen dan een conceptakte voor jou op die je online kunt goedkeuren en samen met een volmacht aan ons kunt terugsturen. Na een online meeting met de notaris, wordt de oprichting afgerond en is jouw bv opgericht.

De voordelen van een bv: 

  • Beperkte aansprakelijkheid;
  • De mogelijkheid om een hypotheek uit je holding te halen;
  • Lager belastingtarief met dividenduitkering;
  • Verkopen met deelnemersvrijstelling;
  • Waardevolle assets afscheiden van risico;
  • Belastingvrij herinvesteren.

Wie is NOTRS?

Bij NOTRS geloven we dat notariële zaken sneller en eenvoudiger geregeld kunnen worden. Daarom kun je bij ons alles wat te maken heeft met de rechtsvorm van jouw onderneming, snel en gemakkelijk online wijzigen.


Wij begeleiden voor ondernemers volledig online het gehele proces van de oprichting van een bv of holding, een statutenwijziging of aandelenoverdracht. Jij hoeft niet meer naar de notaris en bespaart jezelf een hoop tijd en papieren rompslomp. En dat doen we altijd tegen een vaste, scherpe lage prijs.

Al jouw notariële zaken snel en online geregeld via NOTRS