Partner Content OHMF_logo_420x420_RGB.jpg
27 jun 2016

Inschrijving Oranje Handelsmissiefonds 2016 geopend

Amsterdam, 21 juni 2016 - Voor het vierde jaar kunnen ondernemers met een internationale droom zich inschrijven voor het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF).
Partner Content De Zaak Klanten Elevator Pitch Personeel Verzekeren Werknemers .jpg
3 jun 2016

‘Mijn vader zegt: je moet dát verzekeren wat je niet kunt betalen'

Sinds acht jaar onderneemt Wouter Bouwman; hij is een succesvol handelaar. Vanaf dag één heeft hij een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). ‘Het kost geld, maar ik heb een gezin.'
Partner Content de-zaak-2016-ts02-partnercontent-pertazza-richard-cudovan_hero.jpg
7 apr 2016

Kleine investering, groot effect op tevredenheid werknemer én klantbeleving

Hij wilde anders naar ‘koffie op de zaak’ kijken. Wat is iemand bereid te betalen voor een goede kop koffie zonder verborgen kosten? En hoe vertaalt zich dit als investering in personeel en klantbeleving? De Zaak en Pertazza hebben er samen onderzoek naar gedaan.
Partner Content de-zaak-2016-ts02-partnercontent-coface-stefan-lanslots-high5-products-hero.jpg
7 apr 2016

Voorkom betaalproblemen

Wil jij je afzetmarkt vergroten? Over de grens liggen vaak enorme kansen. Als je de eerste internationale stappen gaat zetten, vergeet dan niet betaalrisico’s af te dekken. Tips van een expert en een collega-ondernemer.
Partner Content iStock_000023343394Medium.jpg
17 nov 2015

Fikse besparing door combi AOV en Zorg?

DBA advies bestaat al 75 jaar. En in die tijd is er veel gebeurd op het gebied van financieel advies aan ondernemers. Alleen al recentelijk ging het verdienmodel van de branche grotendeels op de schop. "De relatie met de klant is alleen maar belangrijker geworden," vertelt Roel de Jong, directeur van DBA advies. "Voor ondernemers zijn er prachtige producten ontwikkeld".
Auto de zaak electrische auto laadpaal.jpg
16 okt 2015

In turtle modus terug naar de laadpaal

Laten we wel zijn: de angst om stil te vallen met een elektrische auto zit vooral tussen de oren. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik zelf ook geen groot liefhebber ben van het effect alsof je met tien liter benzine in je tank op pad gaat. Nou ja, vertaald in elektrische energie dan.
Auto de-zaak-autotest-nissan-leaf.jpg
16 okt 2015

Nissan LEAF: heel Nederland binnen bereik

In januari lanceert Nissan een tweede versie van de Nissan LEAF met een grotere actieradius. Op een volgeladen accupakket beloven de Japanners in de standaard test voor elektrische auto's een bereik van 250 kilometer. Daarmee is hij - als je de Tesla even vergeet - de nieuwe recordhouder. Maar dat is dan ook een heel ander soort – en vooral ook veel duurdere – elektrische auto.
Partner Content de-zaak-nissan-200-erik-vos-elektrisch-auto.jpg
15 okt 2015

Ondernemer Erik Vos: 'Elektrisch rijden? Ideaal'

Erik Vos, die een meubelbedrijf heeft, rijdt sinds vorig jaar elektrisch. Zijn keus viel op de Nissan e-NV200, een personenversie die hij ook dagelijks gebruikt om meubels te bezorgen.
Partner Content de-zaak-partnercontent-regus-flex.jpg
15 okt 2015

'We werken waar we willen'

Geen vaste werkruimte met dichtgetimmerde huurcontacten, maar toegang tot werkruimte áls het nodig is. Overal en altijd kunnen werken is de nieuwe realiteit voor ondernemers en personeel. Marie-José Klinckhamers van de DilemmaGroep werkt zo via Regus. Het bevalt haar uitstekend: "Het past in deze tijd."
Partner Content de zaak internet wereldbol netwerk.jpg
15 okt 2015

Zorg goed voor de expat

Wil je een medewerker in het buitenland stationeren? Daar komt heel wat bij kijken. Bij &samhoud weten ze er alles van. ‘We zijn door schade en schande wijs geworden.' Tip: maak een checklist.
Partner Content de zaak boekhouding administratie opslag documenten.jpg
9 okt 2015

Papier dood? Helemaal niet!

De term ‘paperless office' is een begrip, de papieren agenda heeft in veel gevallen plaatsgemaakt voor een digitale variant en notities worden gemaakt op een digitaal blaadje. Je zou denken dat papier een uitstervend goed is, maar ook de papierindustrie gaat met zijn tijd mee.
Partner Content de-zaak-online-boekhouden-boekhouder-app-thinq-marloes-van-driel.jpg
9 okt 2015

Van schoenendoos naar smartphone-app

Ondernemers weten hoe het voelt: als een berg opkijken tegen een schoenendoos. Gelukkig is daar Marloes van Driel, financieel adviseur bij Thinq, dé online boekhouder. Zij maakt het ondernemersleven leuker. Scannen, uploaden, klaar. En snel weer door met wat een ondernemer veel liever doet: zaken.
Getoond 1 tot 12 van 32. Er zijn meerdere pagina's.

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming