Je hebt een bedrijf en je wilt dat bedrijf wat meer onder de aandacht brengen. Dan heb je tegenwoordig de keuze uit verschillende online en offline promotiemiddelen waarmee je meer naamsbekendheid kunt genereren. Zo kun je bijvoorbeeld een advertentie plaatsen in een krant of op social media. Ook kun je een reclamespotje maken voor op tv of flyers en gratis monsters uitdelen op straat. In deze blog willen we het echter graag hebben over bedrukte bekers als promotiemiddel. Wij kunnen zo al drie redenen bedenken waarom dit zo’n goede manier is om meer naamsbekendheid voor je bedrijf te krijgen. Lees je verder?

De exposure is enorm

Uit onderzoek is gebleken dat het weggeven van relatiegeschenken zoals bekers een grote bijdrage levert aan het vergroten van de bekendheid en het versterken van het positieve imago van een bedrijf. In vergelijking met bijvoorbeeld een advertentie in een tijdschrift of krant, is het weggeven van een bedrukte beker aan klanten en zakenrelaties een zeer voordelige manier van promoten. Zeker wanneer je kijkt naar de exposure en daarmee ook de effectiviteit van het promotiemiddel. Gemiddeld genomen kijken mensen namelijk slechts vijf luttele seconden naar jouw met zorg samengestelde advertentie. In vergelijking: een kop koffie drinken we gemiddeld genomen in circa zeven minuten op. Met een bedrukte koffiebeker worden we dus 84 keer zo lang blootgesteld aan de naam of het logo van het bedrijf waarvan we de mok hebben gekregen. Door bedrukte bekers uit te delen, blijft jouw bedrijf bovendien herhaaldelijk onder de aandacht.

Er zijn verschillende opties mogelijk

Bedrukte bekers kun je bestellen in verschillende varianten. Van herbruikbare dubbelwandige koffiebekers en opvouwbare reisdrinkbekers tot klassieke keramieken mokken. De bekers zijn te verkrijgen in uiteenlopende kleuren en kunnen bovendien op meerdere manieren bedrukt worden. Zo kun je kiezen voor een afdruk in één enkele kleur, zoals zwart bijvoorbeeld, maar ook full colour is natuurlijk gewoon mogelijk. En wil je jouw ontwerp afgedrukt hebben op de voorzijde of achterzijde? In het midden, boven of onder? Aan jou de keuze!

Je kunt er een bepaald beeld mee uitdragen

Heb je als bedrijf Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan? Dan kun je dat ‘groene imago’ verder versterken door de juiste promotiemiddelen in te zetten. Zo kun je bij Loopper ook eco reismokken bestellen. Deze mokken zijn zo ontworpen dat ze aan het einde van hun levensduur in het geheel gedemonteerd kunnen worden. Op deze manier worden ze geschikt voor gescheiden afvalverwerking en recycling. Ideaal om aan je doelgroep kenbaar te maken dat je begaan bent met een schonere wereld. Bekers bedrukken? Bij Loopper ben je aan het juiste adres!

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

De Zaak Magazine is terug
Ter ere van ons 30 jarig jubileum brengen we het vertrouwde De Zaak Magazine weer tot leven, mits 2000 ondernemers zich aanmelden. Doe jij ook mee?
Financiering zonder businessplan of papierwinkel?
Het liefst regel jij zo snel mogelijk je lening. En online kan dat! Hier hoor je al binnen 15 minuten wat jouw financieringsopties zijn en tegen welke voorwaarden. Simpel, snel en zonder gedoe.
Lees ook…
Het digitaliseren van personeelsplanning is de beste manier die het management kan doen om hun algehele efficiëntie te verbeteren….
Als ondernemer sta je altijd en overal aan. Vooral thuis is het fijn om je ergens terug te kunnen trekken als je een telefoontje of mail moet…
Als je besluit te starten als ondernemer, dan zal dit doorgaans in eerste instantie zijn als zzp’er. Wanneer je begint, dan zal dit gepaard gaan met…