Als warenhuis is het belangrijk om een breed assortiment aan te bieden aan B2B-klanten. Eén van de productcategorieën die niet mag ontbreken in het assortiment is badkamermeubels.

Snel inzicht in de belangrijkste ondernemerszaken: met de Top 3 Scans 2023 van De Zaak: de AOV Scan, de Aftrekposten Scan en de Pensioen Scan

Inhoudsopgave

Een onderdeel van badkamermeubels waar vaak niet direct aan wordt gedacht, maar wel essentieel is, is een afvoerplug voor wastafels. In deze blog zullen we daarom dieper ingaan op afvoerpluggen en waarom het belangrijk is om ze aan te bieden als warenhuis.

Wat zijn afvoerpluggen voor wastafels?

Afvoerpluggen voor wastafels zijn, zoals de naam al doet vermoeden, de pluggen die de afvoer van de wastafel afsluiten. Deze pluggen zorgen ervoor dat er geen water meer weg kan stromen via de afvoer, bijvoorbeeld bij het vullen van de wastafel met water om het gezicht te wassen of bij het scheren. Daarnaast kunnen afvoerpluggen ook voorkomen dat er vuil, haren of andere materialen in de afvoer terechtkomen.

Waarom zijn afvoerpluggen belangrijk?

Afvoerpluggen zijn belangrijk omdat ze ervoor zorgen dat water niet onnodig wegloopt en de wastafel dus efficiënter gebruikt kan worden. Daarnaast voorkomen ze verstoppingen in de afvoer, wat leidt tot minder onderhoudskosten en minder overlast voor de gebruiker. Ook kunnen afvoerpluggen een bijdrage leveren aan de hygiëne, doordat ze voorkomen dat vuil en haren in de afvoer terechtkomen.

Wat voor afvoerpluggen zijn er?

Er zijn verschillende soorten afvoerpluggen verkrijgbaar, die elk hun eigen eigenschappen hebben. Een populaire variant is de klikwaste, die gemakkelijk te bedienen is door op de bovenkant te drukken. Daarnaast zijn er ook afvoerpluggen met een overloop, waardoor er geen water op de wastafel blijft staan bij overvulling. Voor de horeca en andere bedrijven waar hygiëne een belangrijke rol speelt, zijn er afvoerpluggen met een rooster die ervoor zorgen dat vuil en haren niet in de afvoer terechtkomen.

Waarom als warenhuis afvoerpluggen aanbieden?

Als warenhuis is het belangrijk om een compleet assortiment aan te bieden aan B2B-klanten. Afvoerpluggen zijn een essentieel onderdeel van de badkamermeubels en mogen daarom niet ontbreken in het assortiment. Bovendien kunnen afvoerpluggen een lucratieve productcategorie zijn, doordat klanten vaak meerdere afvoerpluggen nodig hebben en er regelmatig vervanging nodig is. Als warenhuis kunt u dus niet alleen inspelen op de vraag naar afvoerpluggen, maar ook een goede winstmarge behalen.

Conclusie

Afvoerpluggen voor wastafels zijn een belangrijk onderdeel van badkamermeubels. Ze zorgen voor efficiënt gebruik van de wastafel, voorkomen verstoppingen en dragen bij aan de hygiëne. Als warenhuis is het daarom belangrijk om afvoerpluggen aan te bieden als onderdeel van het assortiment aan B2B-klanten. Met verschillende soorten afvoerpluggen kunt u inspelen op de diverse behoeften van uw klanten en tegelijkertijd een lucratieve productcategorie creëren met een goede winstmarge. Door het aanbieden van afvoerpluggen kunt u uw positie als warenhuis versterken en tegemoetkomen aan de wensen van uw B2B-klanten in de sanitairbranche.

Is jouw pensioenpot al gevuld een zorgeloze oude dag? Check binnen 2 minuten welke pensioenopties voor jou (fiscaal) het beste zijn. Start de gratis Pensioen Scan van De Zaak.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
Ons land heeft een van de beste pensioenvoorzieningen ter wereld. Het is in maar weinig andere landen gebruikelijk dat mensen die hier wonen of werken…
De hoge energietarieven uit de afgelopen winter maakten dat veel particulieren in Nederland heel bewust op zoek gingen naar een goedkopere…
In de digitale wereld van vandaag is de eerste indruk vaak visueel. Het belang van een professionele uitstraling kan daarom niet worden onderschat,…
Als het gaat om het inrichten van je huis, zijn raambekleding en raamdecoratie vaak ondergewaardeerde elementen. Niet alleen voegen ze esthetische…
Het ochtendlicht glipt door de ramen en valt op het groene blad van een indrukwekkende Strelitzia in de hoek van het kantoor. De levendige, exotische…
Ben jij werkzaam op kantoor en moet je dagelijks een stapel papierwerk en een laptop meenemen van en naar huis? Dan is een goede tas wel zo handig….