Categorieën

Bij Payhawk is Chris van Dongen gestart als Commercieel Directeur. Hij geeft leiding aan alle commerciële activiteiten binnen Payhawk Benelux, dat bedrijven in staat stelt uitgavenbeheer te automatiseren en daardoor de efficiëntie te verhogen. Drie vragen aan Chris van Dongen.

Inhoudsopgave

1. Op welke wijze verhoogt Payhawk de efficiëntie?

Payhawk biedt een alles in één oplossing voor kaart betalingen, facturen, onkostenvergoedingen, kostenbeheer en ‘voorbereidend’ boekhouden. Via geavanceerde OCR technologie worden de gegevens op facturen en bonnetjes gelezen en automatisch ingevuld. Je hoeft dus nooit meer lange uitgavenrapporten handmatig in te vullen en facturen en bonnetjes te verzamelen. Je betaalt simpelweg met je virtuele of fysieke Payhawk kaart. En je kunt je focussen op je werk.”

2. Hoe helpt Payhawk internationaal opererende bedrijven?

”Het beheren van meerdere entiteiten wereldwijd is al uitdagend genoeg. Maar dat uitdagende karakter geldt helemaal voor het managen van de bedrijfsuitgaven. Sinds kort biedt Payhawk een nieuwe Enterprise functie aan: multi-entity management. Daarmee beheer je de bedrijfsuitgaven van meerdere internationale entiteiten vanuit één platform. Voordelen zijn: een verbeterde cashflow en een snellere afsluiting van de maand. Daarnaast krijg je een volledig overzicht van de bedrijfsmiddelen, de komende uitgaven en waarschuwingen voor een laag saldo voor alle entiteiten in alle valuta. Dat scheelt veel tijd en energie en dus geld.”

3. Kun je een concreet voorbeeld geven?

“Jazeker. Een klant liet me toevallig vanochtend zien dat je met het Payhawk Group Dashboard nog sneller en flexibeler de uitgaven voor de hele groep kan volgen. Het bedrijf kan nu de liquiditeitsplanning efficiënter en nauwkeuriger beheren via het dashboard en betere controle houden door gegevens te segmenteren naar dochterondernemingen, teams en kostensoorten.”

Het kantoor van Payhawk Amsterdam is gevestigd aan de Weesperstraat in een WeWork office, zoals dat het geval is in de meeste landen waar Payhawk actief is. Met kantoren in zeven markten opereert Payhawk inmiddels in meer dan 30 verschillende landen. Dit maakt Payhawk geografisch breed inzetbaar in vergelijking met andere dienstverleners in dit domein. 

Website: www.payhawk.com/nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
Ben jij verantwoordelijk voor alle zakelijke evenementen binnen het bedrijf? Dan weet je vast wel wat er allemaal te vinden is. Maar heb je wel eens…
Wat is een omrekenfactor? Een omrekenfactor is de prijs dat moet worden betaalt voor de verantwoordelijkheden die uit handen worden genomen voor jouw…
Drie jaar geleden vreesden we massaal dat de coronapandemie voor een wereldwijde economische crisis zou zorgen. Die crisis bleef uit, maar nieuwe…