Categorieën

Als je net begint met make-up kan het lastig zijn om te weten welke producten je nodig hebt en hoe je deze moet gebruiken. Er zijn veel verschillende producten en technieken beschikbaar, hierdoor kan het moeilijk zijn om te kiezen. In deze blog worden de basisproducten die elke beginner in haar make-up collectie moet hebben besproken. Lees snel verder en begin met het verkennen van de wereld van make-up.

Inhoudsopgave

Primer

Om te beginnen is een goede gezichtsprimer een belangrijk product. Een primer is een basis voor de make-up die je op je huid aanbrengt, dus voordat je foundation, concealer of poeder aanbrengt. Het maakt je huid egaler, verbergt poriën en zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten. Er zijn ook primers speciaal voor je ogen, hierdoor blijft je oogmake-up langer zitten en het voorkomt dat de oogschaduw in de lijntjes gaat zitten. Het is belangrijk dat je een primer kiest die bij jouw type huid past. Blendt de primer goed in voordat je aan de slag gaat met je make-up. 

Concealer

Een concealer is een must have in elke make-up collectie. Het verbergt donkere kringen, imperfecties en oneffenheden. Concealers zijn er in verschillende vormen te krijgen, vloeibaar, crème of een poeder vorm. Elke concealer heeft specifieke eigenschappen die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Het is belangrijk dat je een concealer kiest die bij je huidskleur past en gemakkelijk te blenden is. Breng het product aan op de gewenste plekken en blend het goed in met je vinger, een kwast of een beautyblender. 

Foundation

Als je je make-up iets uitgebreider wilt is ook foundation een product dat niet kan ontbreken. Het maakt de huid egaler en biedt een natuurlijke dekking. Foundations zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, zoals vloeibaar, poeder en een stick. Elke foundation heeft zijn eigen eigenschappen en geven een ander effect. Kies ook hier weer voor een kleur die past bij jouw huidskleur. Daarnaast is het belangrijk dat je gaat voor een variant die past bij jouw huidtype.

Mascara

Het laatste product wat niet kan ontbreken in je make-up collectie is een goede mascara. Een goede mascara zorgt ervoor dat je wimpers langer, volumineuzer en gekruld worden. Hierdoor zien je ogen er groter en helderder uit. Er zijn verschillende mascara’s te verkrijgen voor verschillende resultaten. 

Start met het ontdekken van make-up met deze tips en creëer de mooiste looks. Voor de verschillende make-up producten kan je terecht bij Salontopper.nl. Schaf je producten aan en begin direct. 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
Het klimaat gaat alle kanten op, van een lekker zonnetje in de ene week tot aan een sneeuwval een week later. Hierdoor is het belangrijk dat we…
Het runnen van een autoverhuurbedrijf is best moeilijk omdat er veel concurrenten zijn. Als je bijvoorbeeld “ auto huren Kreta” typt in de…
Goede olie is voor elke auto van groot belang. Met goede olie verbruikt een auto minder brandstof en slijt de motor minder snel. Het maakt hierbij niet…