Categorieën

Als ondernemer toe aan een groter bedrijfspand, of is er een pand vrijgekomen op jouw absolute droomlocatie? Dan staat er een zakelijke verhuizing op je te wachten. Om een zakelijke verhuizing soepel te laten verlopen, is het belangrijk om fouten zo veel mogelijk te voorkomen. Benieuwd naar de meest gemaakte fouten bij zakelijk verhuizen? Wij zetten er hieronder een aantal voor je op een rij. Zo weet jij straks zeker dat jij deze fouten niet maakt!

Inhoudsopgave

Te laat beginnen

Een van de grootste fouten bij een zakelijke verhuizing is toch wel te laat beginnen. Denk absoluut niet te makkelijk over een zakelijke verhuizing, want het kost vaak meer tijd en moeite dan je in eerste instantie dacht. Denk niet dat je een verhuizing even in de laatste paar dagen kunt regelen, want hierdoor ontstaan sneller problemen. Begin daarom ruim op tijd. Wat hierbij een goede tip is, is om een lijstje voor jezelf te maken met daarop wat er allemaal moet gebeuren. Zet deze taken op volgorde van prioriteit en streep deze taken af als het voltooid is. Zo weet je goed wat er allemaal nog moet gebeuren en hoeveel tijd je hier nog voor hebt. 

De goedkoopste verhuisdozen kopen

Een fout die ook regelmatig gemaakt wordt bij zakelijk verhuizen is dat men kiest voor de goedkoopste verhuisdozen. Bij een verhuizing zijn goede verhuisdozen onmisbaar, dus je mag hier best in investeren. Kies je voor het goedkoopste van het goedkoopste, dan is het mogelijk dat hierbij goedkoop is duurkoop geldt. Je hoeft ook niet te investeren in de allerduurste verhuisdozen, maar zoek een middenweg. Zoek tijdens jouw zoektocht naar de perfecte verhuisdozen naar stevige dozen van een materiaal van hoge kwaliteit. Hoe beter de kwaliteit van de verhuisdozen, hoe groter de kans is dat je de spullen uit je bedrijfspand veilig van A naar B vervoert.

Geen hulp inschakelen

Een van de meest gemaakte fouten bij zakelijk verhuizen is ook het niet inschakelen van hulp. Bij hulp voor een verhuizing heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om hulp in te schakelen van je medewerkers of van vrienden of familie, maar ook professionele hulp is goed om te overwegen. Zie je dit laatste wel zitten, dan is een verhuisbedrijf een goede oplossing. Experts op dit gebied weten hoe ze efficiënt moeten verhuizen.

Een verhuisbedrijf inschakelen heeft als voordelen dat je profiteert van de kennis en ervaring van professionals, je tijd en moeite bespaart en dat je zorgeloos kunt verhuizen. Als dit perfect klinkt voor jou, kijk dan snel naar wat de gemiddelde verhuiskosten zijn.

Geen goede verhuismiddelen gebruiken

Alle spullen sjouwen is niet ideaal, zeker niet als je ook waardevolle spullen hebt. Een fout die dan ook veel gemaakt wordt, is dat niet de juiste verhuismiddelen worden gebruikt. Dit maakt het verhuizen een stuk moeilijker en bovendien is er zo meer kans op schade. Het is daarom een aanrader om gebruik te maken van bijvoorbeeld een verhuislift en verhuisdekens.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
Het runnen van een autoverhuurbedrijf is best moeilijk omdat er veel concurrenten zijn. Als je bijvoorbeeld “ auto huren Kreta” typt in de…
In het strafrecht beoordeelt de strafrechter of iemand een strafbaar feit heeft gepleegd en of hij /zij daarvoor gestraft moet worden. Hierbij geldt…
Voor iedere werkgever is het belangrijk om een gezonde werkomgeving te verzorgen voor zijn of haar medewerkers. Zeker in deze tijd, waarin continu veel…