Categorieën

Het is weer februari, en dat betekent goed nieuws uit Zuid-Korea: het is namelijk traditioneel de maand waarin Samsung haar nieuwe serie Galaxy S-toestellen presenteert. Dat is ditmaal al op de eerste dag van de maand gebeurd, en de nieuwe toestellen liggen zelfs al in de winkels. Onderdeel van de nieuwe Samsung S23-serie is zoals gebruikelijk het standaardmodel, in dit geval de Samsung Galaxy S23.

Inhoudsopgave

We leggen in dit artikel uit waarom het een goed idee is om de Samsung S23 met abonnement te nemen: het is namelijk een superhandige smartphone voor zakelijk gebruik!

Ligt lekker in de hand

Een groot scherm heeft zijn voordelen, maar zeker ook zijn nadelen. De laatste jaren zijn smartphones alleen maar groter en groter geworden, en heel praktisch is dat eigenlijk niet. Veel telefoons zijn te groot om goed in de hand te liggen en met één hand bediend te worden, laat staan om even gemakkelijk in de broekzak geschoven te worden. Daar heb je met de Samsung S23 geen last van, want die heeft wat we graag een ‘normaal’ formaat zouden willen noemen: een display van 6,1 inch. En dat is ideaal voor zowel bediening als het gemakkelijk meenemen ervan.

Supersnelle hardware

Eén van de dingen die je graag wilt van je zakelijke telefoon, is dat deze je snel en adequaat van dienst is. Hoe irritant is het immers als je telefoon jou niet kan bijbenen? Je wilt dus een smartphone die voorzien is van sneller hardware. Niet alleen is de Samsung S23 voorzien van 8GB van een moderne vorm van intern geheugen, maar ook van de allersnelste processor die er momenteel bestaat voor smartphones: de Snapdragon 8 Gen 2 van Qualcomm. Om dat te kunnen bieden heeft Samsung haar eigen chips overboord gegooid. Dat is nog eens commitment!

Zuinig met de batterij

Wat ook belangrijk is, is dat je met je telefoon en apps de hele dag vooruit kunt op een volle accu. Nu is de Samsung Galaxy S23 niet voorzien van een enorme accu (3.900 mAh), maar dat hoeft in dit geval ook niet. Ten eerste is het scherm dus niet zo groot, waardoor er minder van de batterij gevraagd wordt. Maar daarnaast is het ook nog eens zou dat het nieuwe type intern geheugen zuiniger met de batterij omgaat én de nieuwe Qualcomm-processor ook een stuk zuiniger is. Zo kun je toch lang doen met je de accu van de Samsung S23.

Maar waarom je nu specifiek de Samsung S23 met abonnement moet nemen? Omdat hij niet goedkoop is. Ook hier heeft namelijk de inflatie toegeslagen: het toestel is een flink stukje prijziger dan zijn voorganger toen die op de markt gebracht werd. Dat wil echter niet zeggen dat je je deze mooie nieuwe zakelijke telefoon moet ontzeggen, want in combinatie met een telefoonabonnement kun je de kosten van deze aankoop spreiden door middel van je maandelijkse abonnementskosten. Zo kun je dus alsnog op korte termijn aan de slag met de nieuwe Samsung Galaxy S23 als zakelijke telefoon!

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
Met een groeiend aantal webshops is het voor ondernemers steeds lastiger zich te onderscheiden van de concurrentie. Consumenten vergelijken webshops op…
Een elektronisch point of sale-systeem oftewel een kassasysteem kan ongekende waarde hebben voor ieder horecabedrijf. Veel ondernemers en bedrijven in…
Kantoormeubelen zijn meubels die specifiek ontworpen zijn voor gebruik op kantoor. Ze zijn bedoeld om comfort, efficiëntie en ergonomie te bieden voor…