Kerstpakketdozen bestellen? Dan doe je er goed aan om dit redelijk zorgvuldig aan te pakken. Een kerstdoos zegt namelijk veel. De verpakkingen zijn het eerste wat mensen te zien krijgen. En hebben we niet geleerd dat je altijd voor een goede eerste indruk moet zorgen?

Snel inzicht in de belangrijkste ondernemerszaken: met de Top 3 Scans van De Zaak: de AOV Scan, de Aftrekposten Scan en de Pensioen Scan

Inhoudsopgave

Wat maakt kerstpakketdozen zo speciaal?

Kerstpakketdozen zijn om verschillende redenen speciaal. Zeker wanneer je voor een kwalitatieve, unieke optie kiest.

Luxe kerstpakketdozen zeggen direct iets over de moeite die je je hebt genomen. Een prachtige verpakking van de doos valt in positieve zin op. Vooral wanneer we het hebben over de unieke kistjes. Deze stuur je alleen wanneer je waarde hecht aan degene die het ontvangt. De mogelijkheden voor het verbeteren van je relaties zijn hierdoor automatisch enorm uitgebreid.

Aan de ene kant is het een veilige manier van transport om voor stevige kerstpakketdozen te kiezen. Een kerst doos kan namelijk wel tegen een stootje. Het zijn dozen die hier speciaal op zijn gemaakt. Een dergelijke kerstdoos vormt om die reden het perfecte omhulsel van een geschenk.

Tegelijkertijd levert het een positieve verrassing op. Een extra verrassing naast de inhoud van het kerstpakket zelf. Zo sla je met deze kerstpakketdozen twee vliegen in één klap. Iedereen heeft baat bij deze producten. Ze doen niet alleen dienst als opvulmateriaal, maar creëren echt die kerstgedachte. Het maakt kerstpakketdozen bestellen leuker dan ooit tevoren.

Waarom voor de kerstpakketdozen van Verpakkingshop.nl kiezen?

Bij Verpakkingshop.nl zien we als geen ander de waarde van kerstpakketdozen in. We zetten alles op alles om het verpakken van geschenkverpakkingen te optimaliseren. Op een manier waardoor het product niet alleen voordeliger, maar voornamelijk ook waardevoller wordt. Dit doel bereiken we op de volgende manieren:

  • Verschillende maten: Dankzij een ruim assortiment met verschillende formaten hebben we voor iedereen de perfecte kerstpakdozen beschikbaar. Zo stel je een correct formaat kerstpakket samen dat perfect aansluit op de grootte van de producten. Het is het ideale begin van de feestelijke dagen rondom kerst.

  • Grote staffelkorting: Vervolgens wordt het alleen nog maar beter door onze grote staffelkorting van maar liefst 25%. Zo betaal je veel lagere prijzen per kerstpakketdoos. Bijvoorbeeld vanaf 15 stuks of zelfs nog meer. Een ruim assortiment biedt veel mogelijkheden.

  • Veel variatie in design: Tot slot valt het je waarschijnlijk al snel op dat we veel variatie qua design hebben. Denk aan afwisselende kleuren. Zo kies je eenvoudig het product dat perfect op je wensen aansluit.

Ben je op dit moment dus op zoek naar kerstpakketdozen? Wacht dan niet langer dan nodig is en onderneemt direct actie. We hebben een ruim assortiment waarin je geheid de perfecte kerst doos tegenkomt!

Is jouw pensioenpot al gevuld een zorgeloze oude dag? Check binnen 2 minuten welke pensioenopties voor jou (fiscaal) het beste zijn. Start de gratis Pensioen Scan van De Zaak.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
De omgeving waarin je werkt, heeft een grote invloed op je werkprestaties. Als de inrichting van een kantoor niet goed is, kan dit van invloed zijn op…
Als het aankomt op verfklussen binnen- of buitenshuis, wil je natuurlijk verzekerd zijn van een strak en duurzaam…
Als ondernemer ben je voortdurend op zoek naar manieren om je bedrijf te laten groeien en succesvol te (laten) worden. In de moderne wereld van vandaag…
Als onderneming heb je te maken met veel concurrentie. Er zijn namelijk meer ondernemers dan ooit ingeschreven bij de KvK. Dit heeft onder andere te…
Veiligheid op de werkplek is een belangrijk punt van zorg voor werkgevers en werknemers. Lockout Tagout (LOTO) is een essentieel hulpmiddel geworden om…
Sales & Operations Planning, kortgezegd S&OP of zelfs SOP, is een belangrijk bedrijfsproces wat allerlei bedrijven die met verkoop te maken hebben…