Categorieën

Het duurt nog even, maar kunnen alweer bijna het jaar afsluiten. De tijd is weer gevlogen en voor je het weet zitten we weer in het jaar 2023. Je team heeft dit jaar weer hard gewerkt om het tot een succes te maken. Na een moeilijke periode van thuis werken, konden ze gelukkig weer terug naar kantoor. Of je bedrijf nou gegroeid is dit jaar, hetzelfde is gebleven of misschien wel even een minder jaar heeft gehad, het is altijd belangrijk om je team te bedanken voor hun inzet. Weet je nog niet zo goed hoe je dit aan kunt pakken? Lees dan vooral even verder voor de beste tips.

Inhoudsopgave

Geef ze een persoonlijk cadeau

Allereerst is het altijd leuk om je team een cadeau te geven om hen te bedanken. Hierdoor zal je team zich enorm gewaardeerd voelen voor hun harde werk. Qua cadeau kun je alle kanten op. Een erg leuk idee is om een fles wijn of champagne met eigen etiket te geven. Dit een persoonlijk cadeau en zorgt meteen voor een beetje teamspirit. Wanneer zij de fles openen zullen ze weer even terugdenken aan hun harde werk van afgelopen jaar. Dat maakt dat ze extra zullen genieten van de fles! Als je toch bezig bent met de flessen bestellen, is het ook een goede idee om wat extra flessen te bestellen voor je grootste klanten van afgelopen jaar. Dit zullen zij ook erg waarderen en de kans is groot dat ze zich dan ook het komende jaar weer aan jouw bedrijf zullen binnen.

Organiseer een leuk teamuitje

Ben je niet zo materialistisch ingesteld? Dan kun je je team ook bedanken door ze mee te nemen op een leuk uitje. Je kunt dit zo gek maken als je zelf wil. Is het een enorm goed jaar geweest met een flinke winst? Kijk dan eens of je het team mee kan nemen op een weekendje weg. Dit is meteen erg goed voor de teambuilding en zal ervoor zorgen dat ze ook volgend jaar weer met plezier naar werk gaan. Heb je niet zo’n groot budget? Dan is een dagje uit of een etentje ook al erg leuk. Je team zal dit hoe dan ook erg waarderen. 

Deel bonussen uit

Tot slot is er natuurlijk geen betere manier om je team te bedanken dan door ze mee te laten profiteren van de opbrengsten. Heeft jouw bedrijf een goed jaar gehad? Deel deze winst dan met je team middels een leuke bonus. Ze zullen hierdoor het gevoel hebben dat ze echt betrokken worden bij het bedrijf en de successen. Grote kans dat ze hierdoor het jaar erop extra hun best gaan doen om weer een mooie winst te behalen. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat ze met dit bedrag wat leuks kunnen doen en even kunnen ontspannen na een druk jaar. Dat hebben ze zeker verdiend!

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
In PowerPoint kunt u sinds kort gebruikmaken van de volgende nieuwe…
Om een marketingcampagne, marktonderzoek of je acquisitie te doen slagen, dient de data die je inzet actueel en volledig te zijn. Veel marketing- en…
Als je besluit te starten als ondernemer, dan zal dit doorgaans in eerste instantie zijn als zzp’er. Wanneer je begint, dan zal dit gepaard gaan met…