Categorieën

Voor veel bedrijven is het hebben van een webshop erg belangrijk. Gelukkig zijn er verschillende aanbieders die jou van een geweldige webshop kunnen voorzien. Toch is met het bouwen van een webshop alleen niet alles geregeld. Je moet namelijk ook betaald krijgen, ervoor zorgen dat pakketten verzonden worden en natuurlijk een boekhouding bijhouden. Daarnaast komen er ook nog eens verschillende juridische documenten bij kijken. Denk hierbij aan het Privacy Statement, de Algemene Voorwaarden en het Herroepingsrecht. Het kan lastig zijn om dit allemaal te regelen, waardoor het soms fijn is om hier wat hulp bij in te schakelen.

Snel inzicht in de belangrijkste ondernemerszaken: met de Top 3 Scans van De Zaak: de AOV Scan, de Aftrekposten Scan en de Pensioen Scan

Inhoudsopgave

Schakel de hulp in van een e-commerce platform

Veel bedrijven maken al gebruik van een boekhoudprogramma. Deze maken de boekhouding van een bedrijf een stuk eenvoudiger en zorgen ervoor dat je een hoop tijd kunt besparen. Een e-commerce platform is ook een tool die je helpt bij het regelen van een hoop andere zaken. Jortt, een softwarebedrijf gericht op kleine bedrijven, heeft zo’n e-commerce platform. Hiermee heb je eenvoudig een webshop voor de Nederlandse markt waarbij ook meteen de juridische documenten, het verzenden van pakketten en de ontvangst van iDeal betalingen geregeld zijn.

De voordelen van een e-commerce platform

Het kan best moeilijk zijn om een webshop op te zetten en deze goed te onderhouden, zeker wanneer je hier geen verstand van hebt. Het kan dan ook heerlijk zijn wanneer veel zaken rondom het onderhouden van een webshop zo veel mogelijk geautomatiseerd is. Ook Jortt deelt deze visie en daarom hebben zij jortt.shop opgericht. Met dit e-commerce platform worden veel zaken rondom het beheren van een webshop geïntegreerd in één. Met een paar klikken ben je dan ook klaar om te verkopen.

Hoe zorgt Jortt er dan voor dat het zo eenvoudig is? Dit doen ze door de 80% die voor iedereen hetzelfde is, als standaard hebben genomen. Daarnaast hebben ze bijvoorbeeld een samenwerking met Mollie, die de betalingen regelt. Ook werken ze samen met zowel PostNL als DHL voor het verzenden van de pakketten. Deze samenwerkingen zorgen ervoor dat klanten van Jortt kunnen rekenen op kwaliteit, gemak en vertrouwen. De zaken die voor jou wel persoonlijk zijn, kun je allemaal zelf regelen. Zo kun je er zelf voor kiezen of je vanaf een bepaald bedrag gratis verzend of niet.

Ook kun je gebruikmaken van de boekhouding van Jortt. Hiervoor gebruiken ze hun eigen boekhoud- en factuur functies. Zo wordt ook jouw boekhouding eenvoudig geregeld. Zelfs de retouren worden hierin automatisch verwerkt. Jortt wordt al voor meer dan 70.000 administraties gebruikt en heeft niet voor niets de Computable Award ‘Beste ICT-leverancier voor het MKB’ gewonnen.

Beperk jouw eigen risico’s

Wanneer je gebruik maakt van jortt.shop heb je niet te maken met maandelijkse kosten. Je betaalt voor de dienst door middel van een kleine fee per verkoop. Hierdoor komt de verantwoordelijkheid voor succes bij Jortt te liggen. Wanneer er niets verkocht wordt, verdient Jortt zelf namelijk ook niets. De fee is niet hoog. Denk hierbij aan ongeveer eenderde van wat grote bedrijven zoals Amazon, Etsy of Bol.com rekenen.

Hoe meer mensen gebruikmaken van het e-commerce platform van Jortt, hoe gunstiger dit is voor zowel Jortt zelf als voor alle andere klanten. Hoe meer webshops er van jortt.shop zijn, hoe beter de Google ranking wordt. Dit betekent dan ook dat de producten en diensten beter gevonden worden en er dus ook meer verkocht wordt. Iedere bestaande jortt.shop worden dus ook beter wanneer er een nieuwe jortt.shop bij komt.

Is jouw pensioenpot al gevuld een zorgeloze oude dag? Check binnen 2 minuten welke pensioenopties voor jou (fiscaal) het beste zijn. Start de gratis Pensioen Scan van De Zaak.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
Nu de particuliere woningen al voor een groot deel van zonnepanelen zijn voorzien. Is de zakelijke markt voor zonnepanelen aan de beurt….
Droom jij van een groot kantoor met veel werknemers? Dat is een geweldig doel om naartoe te werken. En de weg er naartoe is korter dan je misschien…
Anno 2024 kennen we meer marketing middelen dan de klassieke 4 P’s (product, prijs, plaats en promotie). Er wordt inmiddels zelfs gesproken over 7…
Als ondernemer wordt u voortdurend geconfronteerd met een scala aan uitdagingen en kansen, waarbij de soms moeilijk te begrijpen wereld van het…
Als je dit artikel leest, dan is de kans groot dat je zzp’er bent, of dat je van plan bent om zzp’er te worden. In beide gevallen is het verstandig om…
Tenten zijn een essentieel onderdeel van veel zakelijke evenementen, zoals beurzen, outdoor promoties, en zelfs tijdelijke buitenkantoren. Ze bieden…