Categorieën

Voor ondernemers is het betaalsysteem een essentieel onderdeel in de bedrijfsvoering. Overal waar de klant zijn euro’s aan uitgeeft is er een uitruil van geld voor producten of diensten aanwezig. Om die uitruil zo efficiënt mogelijk te laten verlopen is een betaalsysteem niet meer weg te denken.

Inhoudsopgave

Als ondernemer is een betaalsysteem dat bij jouw onderneming past de manier om betalingen vlot en juist af te handelen. De Ridder & Den Hartog is een producent van kassasystemen die ondernemers van alle gemakken voorziet.

De type betaalsystemen voor ondernemers

In het aanbod aan betaalsystemen zijn grofweg 4 verschillende soorten aan te merken. 

  1. Complete betaalsystemen

Van complete betaalsystemen is sprake wanneer er tussen verschillende terminals een koppeling zit. Zo kun je kassasystemen koppelen met (mobiele) pinapparaten waardoor je meerdere klanten tegelijk kunt laten betalen. 

  1. Losse betaalsystemen

Losse betaalsystemen kennen geen koppeling tussen pinapparaat en kassasysteem. Hierdoor zul je als ondernemer dubbele handelingen moeten doen om de administratie op orde te houden. 

  1. Mobiele betaalsystemen

Mobiele betaalsystemen zijn losse apparaten die zonder kabel functioneren. Met een draadloze verbinding staan de systemen met elkaar in contact. 

  1. Online betaalsystemen

Bij online aankopen vinden de betalingen plaats via online betaalsystemen als iDeal, Paypal enzovoort. 

Het belang van een goed kassasysteem

Geld moet rollen en het liefst in de richting naar de ondernemer. Een kassasysteem is hierbij onmisbaar.  De Ridder & Den Hartog heeft door de jarenlange ervaring op het gebied van kassasystemen, weegschalen en winkelautomatisering de kennis en kunde in huis om ondernemers te helpen bij het maken van hun keuze. 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
Voor het totale aanbod aan heren werkbroeken geldt dat er verschillende soorten, maten en ontwerpen zijn waaruit je als particulier kan kiezen. De…
Als ondernemer weet je maar al te goed hoe belangrijk het is om je kennis op peil te houden. Je hebt immers met flink wat concurrentie te maken, en die…
Sandwichpanelen zijn een populair isolatiemiddel voor gebouwen en constructies. Dit komt omdat dit type dak of muren uitstekend bestand zijn tegen wind…

top 11 Must Read Belastingtips 2023

Belangrijkste Belastingwijzigingen + Adviezen 2023 om zeker te zijn van maximaal belastingvoordeel.