Kassa
Voor ondernemers is het betaalsysteem een essentieel onderdeel in de bedrijfsvoering. Overal waar de klant zijn euro’s aan uitgeeft is er een uitruil van geld voor producten of diensten aanwezig. Om die uitruil zo efficiënt mogelijk te laten verlopen is een betaalsysteem niet meer weg te denken.

Inhoudsopgave

Als ondernemer is een betaalsysteem dat bij jouw onderneming past de manier om betalingen vlot en juist af te handelen. De Ridder & Den Hartog is een producent van kassasystemen die ondernemers van alle gemakken voorziet.

De type betaalsystemen voor ondernemers

In het aanbod aan betaalsystemen zijn grofweg 4 verschillende soorten aan te merken. 

  1. Complete betaalsystemen

Van complete betaalsystemen is sprake wanneer er tussen verschillende terminals een koppeling zit. Zo kun je kassasystemen koppelen met (mobiele) pinapparaten waardoor je meerdere klanten tegelijk kunt laten betalen. 

  1. Losse betaalsystemen

Losse betaalsystemen kennen geen koppeling tussen pinapparaat en kassasysteem. Hierdoor zul je als ondernemer dubbele handelingen moeten doen om de administratie op orde te houden. 

  1. Mobiele betaalsystemen

Mobiele betaalsystemen zijn losse apparaten die zonder kabel functioneren. Met een draadloze verbinding staan de systemen met elkaar in contact. 

  1. Online betaalsystemen

Bij online aankopen vinden de betalingen plaats via online betaalsystemen als iDeal, Paypal enzovoort. 

Het belang van een goed kassasysteem

Geld moet rollen en het liefst in de richting naar de ondernemer. Een kassasysteem is hierbij onmisbaar.  De Ridder & Den Hartog heeft door de jarenlange ervaring op het gebied van kassasystemen, weegschalen en winkelautomatisering de kennis en kunde in huis om ondernemers te helpen bij het maken van hun keuze. 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

De Zaak Magazine is terug
Ter ere van ons 30 jarig jubileum brengen we het vertrouwde De Zaak Magazine weer tot leven, mits 2000 ondernemers zich aanmelden. Doe jij ook mee?
Tip: Werknemers door laten werken na hun pensioen
Met deze krappe arbeidsmarkt wil je jouw ervaren werknemer misschien door laten werken na zijn pensioen. Dan kan via de de populaire Doorwerkregeling. Dit en meer op Ideale later.
Lees ook…
Fintech unicorn Payhawk opent in Amsterdam AMSTERDAM, maandag 5 september 2022 – De internationaal succesvolle fintech Payhawk opent een kantoor in…
Het adressenbestand dat je inzet voor je direct marketingcampagne, marktonderzoek of acquisitie, bepaalt voor een groot deel het succes dat je gaat…
Wil jij Pallets kopen en ben je nog op zoek naar een handelaar, of weet je niet hoe je moet beginnen bij het kopen van pallets? Er zijn namelijk een…