Categorieën

Een overkapping in je achtertuin is een waardevolle toevoeging om extra opslag te creëren, maar is ook een manier om van je tuin te kunnen genieten in elk seizoen. Om van jouw overkapping een gezellig plekje te maken, hebben we in deze blog een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden bij het aankleden van je overkapping.

Snel inzicht in de belangrijkste ondernemerszaken: met de Top 3 Scans van De Zaak: de AOV Scan, de Aftrekposten Scan en de Pensioen Scan

Inhoudsopgave

Meubels

Wanneer je wilt genieten van je achtertuin onder je overkapping is het aanschaffen van meubels essentieel. Maak gebruik van comfortabele en duurzame meubels. Kies voor comfortabele zitmeubels die bij de algehele stijl van de overkapping en jouw smaak passen. Houdt er rekening mee dat meubelen onder de overkapping geschikt moeten zijn voor het buitengebruik, zoals meubels die gemaakt zijn van duurzame materialen die weerbestendig zijn om de levensduur te verlengen. 

Zorg ervoor dat je voldoende zitplaatsen hebt voor jou en je gezin, zodat je optimaal kunt genieten van het stukje buitenleven in jouw tuin. Wanneer je visite ontvangt is het ook prettig om extra zitplaatsen tot je beschikking te hebben, zoals stoelen of een buitenbank. 

Decoratie

Door de overkapping af te maken voeg je naar wens extra sfeer toe met kussens, kleedjes en planten. Dit kan helpen de sfeer in je overkapping te verbeteren en het geheel gezelliger en aangenamer te maken. Daarnaast zullen kleedjes onder de overkapping van pas komen in de winter, zodat je in elk seizoen gebruik kan maken van jouw overdekte buitenruimte. Kussens met felle kleurtjes of opvallende patronen zullen de sfeer maken! Ben je niet zo creatief en wil je het liever simpel houden? Ga dan voor je favoriete kleur en match deze met de kleedjes en meubels. 

Sfeervolle verlichting 

Maak gebruik van verlichting om het geheel sfeervol te maken. Buitenverlichting, zoals kaarsen of lampen, helpen om de sfeer te creëren die je wilt. Denk hierbij aan een leuke lichtslinger die opgehangen wordt aan de muren of overkapping zelf. Lichtslingers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten, de keuze is reuze!

Planten en bloemen

Gebruik planten of bloemen om het geheel onder je overkapping op te leuken. Planten en bloemen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, waardoor het een geweldige manier is om kleur en leven toe te voegen aan je overkapping.

Ben je klaar om de boel op te fleuren? Een overkapping is in de zomer een erg waardevolle toevoeging in je tuin, maar kan ook in de winter niet vergeten worden! Geniet optimaal van je overkapping door wat decoratie en verlichting toe te voegen, om het hele jaar door gebruik te kunnen maken van jouw buitenruimte.

Is jouw pensioenpot al gevuld een zorgeloze oude dag? Check binnen 2 minuten welke pensioenopties voor jou (fiscaal) het beste zijn. Start de gratis Pensioen Scan van De Zaak.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
Openbare gebouwen moeten er vriendelijk en uitnodigend uitzien, waardoor bezoekers worden aangemoedigd om naar binnen te stappen. Dat betekent dat voor…
In het snel veranderende landschap van magazijnbeheer is de keuze voor de juiste apparatuur van essentieel belang. Een elektrische pompwagen kan een…
Fietsen is populair, maar de wegen worden steeds drukker en onveiliger. Een fietsspiegel is een eenvoudige toevoeging die je veiligheid kan vergroten….
Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om de kilometers van je zakelijke voertuigen nauwkeurig bij te houden. Niet alleen helpt dit bij het…
In Nederland zijn we steeds vaker bezig met het realiseren van een betere wereld. Dat zien we bijvoorbeeld alleen al in het gemiddelde huishouden in…
Steeds meer ondernemers zien de voordelen van zonne-energie in en maken de overstap naar duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen. Niet alleen draagt…