Categorieën

De term ‘paperless office' is een begrip, de papieren agenda heeft in veel gevallen plaatsgemaakt voor een digitale variant en notities worden gemaakt op een digitaal blaadje. Je zou denken dat papier een uitstervend goed is, maar ook de papierindustrie gaat met zijn tijd mee.

Juist met papier kun je laten zien dat jouw bedrijf voorop loopt, vertelt Annette Oldenboom van The Notepad Factory. Ze geeft drie voorbeelden waarmee je met papier kunt laten zien dat je bij de tijd bent.

1. Whitelines notitieboeken

Annette: “Dit notitieboek uit Zweden laat analoog en digitaal hand in hand gaan. Je kunt al je notities en schetsen inscannen via een gratis app. De ingescande informatie kun je vervolgens opslaan of delen via social media, e-mail, Dropbox of Evernote. Het speciale papier zorgt ervoor dat jouw notitie wordt opgeslagen zonder dat je de lijntjes op het papier ziet. Er staan ook speciale Evernote-, Dropbox en e-mailvakjes op het papier. Als je die aankruist, wordt het bestand automatisch in een van deze programma’s gezet als je het inscant.”

2. Augmented reality

“Tegenwoordig kun je papier tot leven wekken met augmented reality. Dat werkt via een app. Stel: je hebt een brochure waarin een man staat afgebeeld. Met die app kun je die man op een mobiel device een verhaal laten vertellen. Zo wek je hem tot leven. Ook kun je op die manier bijvoorbeeld van een gewone plattegrond omtoveren tot een 3D-plattegrond. Je voegt een werkelijkheid toe aan drukwerk.”

3. Moleskines

“Notitieboeken van Moleskine zijn veel meer dan gewoon notitieboeken. Het zijn lifestyleproducten waar mensen graag mee gezien worden. Vroeger werden ze gebruikt door grootheden als Vincent van Gogh, Pablo Picasso, Ernest Hemingway en Bruce Chatwin. Moleskines worden daardoor nog altijd geassocieerd met kwaliteit en creativiteit. Je ziet dat veel mensen ze gebruiken naast de laptop of iPad. Je moet toch zo nu en dan iets opschrijven, dan kun je dat beter in stijl doen.” ipad en een moleskine, omdat je altijd nog iets moet schrijven en als je iets moet schrijven dan het liefst in een moleskine, creativiteit, daar willen mensen bij horen.

Voor productinformatie en prijzen kunt u contact opnemen met The Notepad Factory in Oss.
E-mail: [email protected]
Tel: 0412-647944
www.notepadfactory.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
In deze tijd is het lastig om effectief te werken. Het punt is namelijk dat je elektronische apparaten je snel af kunnen leiden. Daarom is het vaak…
Voor je geliefde, moeder, vader, tante of nichtje, collega, je beste vriend misschien? Wie het ook mag zijn, als je op zoek bent naar een…
Dat zonnepanelen bijdragen aan een beter milieu en er ook voor zorgen dat je maandelijks een flinke som geld kunt besparen op je energierekening, dat…