Categorieën

Partner API’s in antwoord op groeiende vraag naar integratiediensten

Inhoudsopgave

Snel inzicht in de belangrijkste ondernemerszaken: met de Top 3 Scans van De Zaak: de AOV Scan, de Aftrekposten Scan en de Pensioen Scan

Payhawk, het platform voor uitgavenbeheer dat bedrijfskaarten, betalingen en factuurbeheer combineert, introduceert vandaag het Payhawk Solution Partner Program. Dit volgt op de release van nieuwe producten in de VS en het VK in september, en de bekendmaking van een omzetgroei van 520% over 2022.
Via het Solution Partner Programma krijgen klanten van Payhawk toegang tot een netwerk van servicepartners die zijn gespecialiseerd in het integreren en customizen van ERP- en HCM-systemen, boekhoudsystemen en andere zakelijke tools. Partners krijgen exclusieve toegang tot Payhawk’s Partner API, sales en technische resources, en incentives voor het delen van leads.
Het Solution Partner Program speelt in op de groeiende vraag van klanten van Payhawk om het platform beter willen laten aansluiten op andere bedrijfssystemen.
 
Hristo Borisov, CEO en medeoprichter van Payhawk: “Met het Solution Partner Programma bouwen we voort op de diensten die we onze klanten de afgelopen 12 maanden hebben geleverd. Aan onze bestaande ERP-systemen kunnen we nu complexere use cases en automatiseringsvereisten toevoegen. Het bouwen van partnerships met dienstverleners, zoals ERP-integrators, is cruciaal om de automatiseringsbehoeften van onze zakelijke klanten op te schalen om maximale efficiëntie en de beste ervaring voor hun medewerkers te realiseren.”
De officiële introductie van het Solution Partner Programma volgt op een succesvolle proef met deze diensten begin dit jaar, waarbij Payhawk meerdere zakelijke klanten heeft geholpen om efficiencywinst te boeken via partnerdiensten.
 
Cvetomir Uzunov, CFO van Discordia, een klant die de partnerdiensten van Payhawk gebruikt, zegt: “Discordia is een van de snelst groeiende transport- en logistieke bedrijven in Europa. Wij investeren voortdurend in innovaties en technologieën om onze processen te optimaliseren en de productiviteit en werknemerservaring te verhogen. Door Payhawk te integreren met ons ERP-pakket willen we het onkostenbeheer voor onze 1.700 chauffeurs en onze 300 administratief medewerkers stroomlijnen en grotendeels automatiseren.”
Payhawk heeft ook een strategisch partnerschip gesloten met Next Consult, een gespecialiseerd adviesbureau met kantoren in de VS, het VK, Zwitserland, Roemenië en Bulgarije en klanten in meer dan 15 landen.
 
Orlin Dochev, Managing Partner bij Next Consult, een Payhawk Partner, zegt: “Bij Next Consult zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen voor onze klanten. Als lid van het Solution Partner Program van Payhawk kunnen we nu een toonaangevende tool voor uitgavenbeheer leveren waarmee onze klanten taken kunnen automatiseren op weg naar hun digitale transformatie.” 
Bedrijven die willen deelnemen aan het Solution Partner Programma kunnen contact opnemen met partners@payhawk.com Of bezoek voor meer details de website van Payhawk.
 
 

Is jouw pensioenpot al gevuld een zorgeloze oude dag? Check binnen 2 minuten welke pensioenopties voor jou (fiscaal) het beste zijn. Start de gratis Pensioen Scan van De Zaak.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
Een succesvolle onderneming draait niet alleen om het hebben van goede producten of diensten, maar ook om het effectief beheren van je…
Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om de kilometers van je zakelijke voertuigen nauwkeurig bij te houden. Niet alleen helpt dit bij het…
Als ondernemer of bedrijf is het cruciaal om online marketing te omarmen, ongeacht je omvang. In dit artikel delen we 6 redenen waarom je met online…
Als we de afgelopen jaren iets hebben geleerd, is het wel dat de wereld van evenementen voortdurend evolueert. En dit geldt zeker ook voor het…
Een team managen of een afdeling aansturen is uitdagend, leuk en vooral alle dagen anders. Natuurlijk kan het kader van de dag aardig zijn aangegeven,…
Ben jij werkzaam op kantoor en moet je dagelijks een stapel papierwerk en een laptop meenemen van en naar huis? Dan is een goede tas wel zo handig….