Categorieën

AMSTERDAM, 22 december 2022 – De internationaal succesvolle fintech Payhawk heeft een vliegende start gemaakt in Nederland. Payhawk biedt betaalkaarten in combinatie met financiële software om o.a. zakelijke uitgaven van medewerkers, reiskostenvergoedingen en facturen efficiënt te beheren en te verwerken en opende in september een kantoor in Amsterdam.

Snel inzicht in de belangrijkste ondernemerszaken: met de Top 3 Scans van De Zaak: de AOV Scan, de Aftrekposten Scan en de Pensioen Scan

Inhoudsopgave

Vanuit Amsterdam stuurt Payhawk de activiteiten in de Benelux aan, een belangrijke regio voor de succesvolle unicorn uit Bulgarije. Payhawk biedt klanten  cashback op alle uitgaven via Payhawk’s betaalkaarten tot de hoogte van het abonnement. Er is geen enkele andere aanbieder van vergelijkbare dienstverlening die dit voordeel biedt. 

Exact Online

Niet lang na de opening van het kantoor aan de Weesperstraat in Amsterdam introduceerde Payhawk een directe integratie met Exact Online. Daardoor vindt er een naadloze realtime communicatie plaatst tussen Payhawk en Exact Online en bespaar je tijd en voorkom je fouten. 

Een maand later volgde de launch van het Solution Partner Programma, waarmee klanten van Payhawk toegang krijgen tot een netwerk van servicepartners die zijn gespecialiseerd in het integreren en customizen van ERP- en HCM-systemen, boekhoudsystemen en andere zakelijke tools. Partners krijgen exclusieve toegang tot Payhawk’s Partner API, sales en technische resources, en incentives voor het delen van leads.

Harvard Business Review

Ook publiceerde Payhawk het rapport ‘Een financiële functie opbouwen die de bedrijfsstrategie en groei stimuleert’, dat Payhawk schreef in samenwerking met Harvard Business Review Analytic Services. Uit het rapport, waarvoor ruim 200 leidinggevenden zijn ondervraagd, blijkt dat 64% van hen vindt dat financiële afdelingen financiële gegevens moeten analyseren om aanbevelingen te doen voor de bedrijfsstrategie, maar dat 67% zegt dat financiële teams zich vooral concentreren op bonnetjes en uitgaven. Het automatiseren van financiële taken, kan hierbij dus zorgen voor meer controle. 

Groei

Na de opening van het kantoor in Amsterdam ervaarde Payhawk een enorm snelle groei: sinds mei dit jaar groeide het personeelsbestand in de Benelux met meer dan 150%.

2023

In 2023 staat er ook weer veel op het programma voor Payhawk. Al in het eerste kwartaal van 2023 zal er een waardevolle nieuwe partnership worden geïntroduceerd en met de opening van het kantoor in New York in september dit jaar, zullen er ook in Amerika grote stappen worden gemaakt. 

Is jouw pensioenpot al gevuld een zorgeloze oude dag? Check binnen 2 minuten welke pensioenopties voor jou (fiscaal) het beste zijn. Start de gratis Pensioen Scan van De Zaak.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
Welkom bij deze korte handleiding over het gebruik van creditcards! In dit artikel gaan we je laten zien hoe je op een verantwoorde en effectieve…
Een kantoorpand is nou niet het eerste wat in je hoofd opkomt als je denkt aan een inspirerende, positieve en productieve plek. Heel gek eigenlijk,…
Je hebt vaak veel afval als je een eigen bedrijf hebt. Het is dan belangrijk dat je op een efficiënte en milieuvriendelijke manier hiermee om gaat….
Het bestellen van een rouwboeket is een ontroerende manier om respect en medeleven te tonen aan de familie van een overleden dierbare. Bloemen hebben…
Contentstrategie, wat is dat eigenlijk en wat komt hier precies bij kijken? Een contentstrategie is een onmisbaar onderdeel van jouw…
Soms is het gemakkelijker om iets uit te besteden dan om het zelf te doen. Denk dan bijvoorbeeld aan het lasersnijden of kanten van metaal. Als je dat…