Categorieën

Het is alweer bijna zo ver, op zondag 9 april is het Pasen, voor Christenen een belangrijke dag. Nog steeds zijn bijna 4 miljoen mensen aangesloten bij een christelijke kerk of groepering. De kans is dan ook groot dat je personeel in dienst hebt, die zich hier toe zijn.

Inhoudsopgave

Pasen is voor vele ook een manier om weer samen te komen, na de overweldigende feestdagen in december komen vaak families weer samen met Pasen, zo gaan zij samen brunchen, Paaseieren zoeken of als gezin samen het weekend doorbrengen.

Om je personeel thuis extra te verwennen met hun geliefden is het mogelijk om hier aan bij te dragen door middel van een Paascadeau brievenbus. De inhoud hiervan is zelf samen te stellen zo is er keuze heerlijke Tony’s Chocolonely Paasrepen, of juist een bak vol met Paaseieren het aanbod is bijna oneindig hierin, en zeker gerelateerd aan Pasen.

Traktatie voor iedereen

Het wordt heel soms ook wel de Sinterklaas van het Pasen genoemd, grote hoeveelheden Paaseitjes op de bureaus, in de kantine, bij het personeel thuis in de woonkamer of juist bij de ingang (Gewoon lekker om de dag mee te beginnen), mooi gedecoreerd in een mandje. Hiervoor is het dan ook mogelijk om je personeel te voorzien van de Paaseitjes grootverpakking om te verspreiden over alle plekken die je wilt.

Paaseieren zoeken

Een leuke combinatie die mogelijk is, is door met het personeel Paaseieren te gaan zoeken. Als je toch al overweegt om een kilo zak te halen, koop een paas gouden Paaseieren erbij en laat je personeel deze zoeken. Wat krijgt de winnaar…?

Personaliseer je geschenk

Heb je nu een beetje een idee gekregen hoe je jouw personeel kan belonen, verwennen of wellicht nog wat groters aanpakken? Het is mogelijk om hier ook je eigen jasje in terug te laten komen zoals het laten drukken van je logo, dit kan op onder andere een kistje, pot of een grote zak. Nog liever iets persoonlijkers? Ga dan voor een label of etiket waarbij je jouw Paasgroet kan aangeven.

Wacht niet te lang, voor je het weet is Pasen alweer voorbij!

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
Voor veel mensen is een binnendeur de finishing-touch voor zijn of haar interieur. Er zijn talloze binnendeuren voor talloze verschillende…
Steeds meer ondernemers willen duurzaam ondernemen. Op die manier zetten ondernemers zich in voor een duurzame wereld op het gebied van de…
Loket.nl begint het voorjaar goed, zij lanceren namelijk tal van nieuwe functionaliteiten in een speciale Spring Release. Dat allemaal om de HR- en…