Categorieën

Er wordt tegenwoordig ontzettend veel via het internet besteld en met de post verzonden. Hierdoor is het lastig om op te vallen tussen alle pakketjes die mensen bestellen. Als je jouw logo of merknaam op een verzenddoos laat drukken weet de consument gelijk dat het pakket van jouw webshop komt. Je kunt verschillende soorten verzenddozen laten bedrukken. Ben je benieuwd welke dit zijn en welke geschikt is voor jou? Lees dan verder!

Brievenbusdozen bedrukken

Brievenbusdozen zijn een goede optie als je relatief kleine goederen wilt verzenden. Een brievenbusdoos is namelijk een stuk voordeliger om te verzenden, dan een grote verzenddoos. Ook nemen brievenbusdozen minder ruimte in, in het magazijn. Daarnaast is het ideaal voor de klant, want de klant hoeft niet thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen. Brievenbusdozen zijn er in A4, A5 en A6 formaat en kunnen ook bedrukt worden met een logo of merknaam. 

Verzenddozen bedrukken

Amerikaanse vouwdozen zijn dozen van enkelgolfs karton. Deze dozen klap je uit en vouw je in elkaar. Om de doos dicht te maken wordt er tape gebruikt. De langste zijkanten van deze doos kunnen worden bedrukt met een logo. Dit is ideaal, want op deze manier wordt het verzendetiket nooit over de opdruk heen geplakt en blijft het logo zichtbaar. 

Autolock dozen bedrukken 

Het vouwen en dicht tapen van een Amerikaanse verzenddoos is arbeidsintensief kost veel tijd. Daar is nu een oplossing voor bedacht, namelijk: de autolock doos. Dit is een doos met een dubbele bodem die je uit kunt vouwen. Hierdoor is het niet meer nodig om de doos vast te tapen en is het artikel beschermt tegen diefstal. Als je deze doos laat bedrukken met jouw logo, is het ook niet meer nodig om er een sticker op te plakken. Op deze manier bespaar je een hoop tijd en geld. 

Ontdek het assortiment van Rotimshop.nl

Welke verzenddoos je moet inkopen hangt erg af van de artikelen die je wilt verzenden. Wil je grote zware artikelen verzenden of juist kleine breekbare items? Op basis hiervan kan je een keuze maken voor een geschikte verzenddoos. Ben je benieuwd wat er mogelijk is op het gebied van verzenddozen bedrukken? Neem dan een kijkje op de website van Rotimshop.nl en ontdek het aanbod. Wil je meer informatie over artikelen of wil je meer weten over het bedrukken? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren. 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
Er zijn tegenwoordig meer ondernemers dan ooit actief in Nederland. Dat is ook logisch, want dankzij het digitale tijdperk is het laagdrempelig om een…
Het leven als ondernemer brengt verschillende voordelen met zich mee. In de eerste plaats geniet je van ongelofelijk veel vrijheid. Je kunt immers zelf…
Als ondernemer weet je waarschijnlijk als geen ander hoeveel soorten programma’s en software er bestaan om je te helpen bij de ondersteuning van je…