Microsoft Azure-certificeringen werden eerder toegekend op basis van producten en functies. Microsoft heeft nieuwe functie gebaseerde certificeringen geïntroduceerd om eerdere certificeringen te vervangen om gelijke tred te houden met de zakelijke vereisten en je in staat te stellen vaardigheden op te bouwen voor een specifieke rol in je bedrijf. Ze hebben een aantal rollen gedefinieerd voor medewerkers van het Azure-platform.

Inhoudsopgave

Het is belangrijk dat je een gerelateerde certificering behaalt om aan de criteria voor een bepaalde functie te voldoen. Dit wordt bereikt door het behalen van relevante examens. Het examen AZ-900 is optioneel als je Azure Administrator Associate-certificering wilt behalen, dan moet je alleen slagen voor het AZ-104-examen. De geldigheid van Azure-certificeringen is twee jaar.

Examentips en informatie

De AZ-104 of andere Azure-onderzoeken zijn onderverdeeld in secties. Je kunt het antwoord later wijzigen, maar alleen binnen secties. Je kunt niet terugkeren naar een sectie nadat je deze hebt verlaten. Elk Azure-examen heeft dezelfde indeling en bevat vier typen. De eerste is een casusvraag. Je krijgt een reeks vragen die je over een specifieke situatie moet beantwoorden. En je kiest één of meer dan één juist antwoord. De tweede is het selecteren van het beste antwoord. Er kan meer dan één juist antwoord zijn op dit soort vragen, maar je hoeft alleen maar het beste te kiezen. Het derde type is meerkeuze. Er zijn ongeveer vier mogelijkheden en één nauwkeurige optie om uit te kiezen bij deze vragen. Het laatste type zijn interactieve vragen. Deze vragen vereisen interactie met de examenmaker. Het slagingspercentage is zeventig procent en elke vraag wordt anders gewogen. Als het examen vijftig vragen heeft, zijn vijfendertig goede antwoorden misschien niet genoeg om te slagen.

AZ-900 Fundamentals examentips

Het AZ-900-examen is bedoeld voor mensen die nieuw zijn in het Azure-ecosysteem. Veel mensen zouden overwegen het te omzeilen omdat het een optioneel examen is voor elke certificering. Het is de moeite waard om het examen af ​​te leggen en de principes van cloudcomputing op te frissen. Toekomstige Azure-certificeringen zouden een fluitje van een cent zijn als je het op deze manier zou doen. Doe de AZ-900 om je kennislacunes te verkleinen als je er voor de lange termijn in zit en je fundamenten wilt versterken. Veel mensen onderschatten dit examen omdat het een basisexamen is. de examendoelen bestrijken nog steeds een breed scala aan onderwerpen en voldoende studie is vereist om het examen te halen. Je hoeft niets te onthouden. Zorg ervoor dat je begrijpt waar elke Azure-service voor is en hoe je deze gaat gebruiken. Het is ook cruciaal om onderscheid te maken tussen vergelijkbaar ogende basis Azure-services.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

STARTEN MET CRYPTO’S?
Wil je ook starten met het kopen, verkopen en bewaren van cryptovaluta? Maak nu gratis een account aan bij het grootste handelsplatform van Nederland: Bitvavo, en handel de eerste €1000 zónder transactiekosten. Al meer dan 1 miljoen tevreden gebruikers.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Voor welke auto ga jij?
Het brede aanbod van Mercedes-Benz is standaard rijk uitgerust en sluit naadloos aan bij de behoeften van de zakelijke rijder. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs én netto bijtelling.
Lees ook…
Personeel is de motor van je bedrijf. Maar hoe houdt je je werknemers tevreden? Heb je bijvoorbeeld ooit nagedacht over hoe belangrijk het is om goed…
Overweegt u om een nieuwe camper te kopen, wilt u uw woning verduurzamen of wilt u simpelweg een extra bedrag achter de hand hebben voor onvoorziene…
De pandemie heeft ervoor gezorgd dat we heel anders zijn gaan kijken naar ventilatie in gebouwen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat het ventileren van…