Microsoft Azure-certificeringen werden eerder toegekend op basis van producten en functies. Microsoft heeft nieuwe functie gebaseerde certificeringen geïntroduceerd om eerdere certificeringen te vervangen om gelijke tred te houden met de zakelijke vereisten en je in staat te stellen vaardigheden op te bouwen voor een specifieke rol in je bedrijf. Ze hebben een aantal rollen gedefinieerd voor medewerkers van het Azure-platform.

Inhoudsopgave

Het is belangrijk dat je een gerelateerde certificering behaalt om aan de criteria voor een bepaalde functie te voldoen. Dit wordt bereikt door het behalen van relevante examens. Het examen AZ-900 is optioneel als je Azure Administrator Associate-certificering wilt behalen, dan moet je alleen slagen voor het AZ-104-examen. De geldigheid van Azure-certificeringen is twee jaar.

Examentips en informatie

De AZ-104 of andere Azure-onderzoeken zijn onderverdeeld in secties. Je kunt het antwoord later wijzigen, maar alleen binnen secties. Je kunt niet terugkeren naar een sectie nadat je deze hebt verlaten. Elk Azure-examen heeft dezelfde indeling en bevat vier typen. De eerste is een casusvraag. Je krijgt een reeks vragen die je over een specifieke situatie moet beantwoorden. En je kiest één of meer dan één juist antwoord. De tweede is het selecteren van het beste antwoord. Er kan meer dan één juist antwoord zijn op dit soort vragen, maar je hoeft alleen maar het beste te kiezen. Het derde type is meerkeuze. Er zijn ongeveer vier mogelijkheden en één nauwkeurige optie om uit te kiezen bij deze vragen. Het laatste type zijn interactieve vragen. Deze vragen vereisen interactie met de examenmaker. Het slagingspercentage is zeventig procent en elke vraag wordt anders gewogen. Als het examen vijftig vragen heeft, zijn vijfendertig goede antwoorden misschien niet genoeg om te slagen.

AZ-900 Fundamentals examentips

Het AZ-900-examen is bedoeld voor mensen die nieuw zijn in het Azure-ecosysteem. Veel mensen zouden overwegen het te omzeilen omdat het een optioneel examen is voor elke certificering. Het is de moeite waard om het examen af ​​te leggen en de principes van cloudcomputing op te frissen. Toekomstige Azure-certificeringen zouden een fluitje van een cent zijn als je het op deze manier zou doen. Doe de AZ-900 om je kennislacunes te verkleinen als je er voor de lange termijn in zit en je fundamenten wilt versterken. Veel mensen onderschatten dit examen omdat het een basisexamen is. de examendoelen bestrijken nog steeds een breed scala aan onderwerpen en voldoende studie is vereist om het examen te halen. Je hoeft niets te onthouden. Zorg ervoor dat je begrijpt waar elke Azure-service voor is en hoe je deze gaat gebruiken. Het is ook cruciaal om onderscheid te maken tussen vergelijkbaar ogende basis Azure-services.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Nieuw personeel werven?
Talent is schaarser dan ooit, het aanbod in vacatures verschuift en werving en selectie vindt steeds vaker op afstand plaats. Lees deze 5 redenen waarom werkgevers waardevolle kandidaten verliezen tijdens het recruitmentproces én tips hoe je dit kunt voorkomen.
Pensioen Scan 2022
Bouw jij al op een slimme manier je pensioen op? Check nu in 2 minuten welke van de 8 pensioenopties voor jou een zorgeloze oude dag oplevert, met maximaal rendement én inzet van al je belastingvoordeel.
Lees ook…
Als particulier of als bedrijf heb je soms te maken met fiscale vraagstukken. Zowel bij fiscaal strafrecht, fiscale planning en andere belastingzaken…
Wat is een omrekenfactor? Een omrekenfactor is de prijs dat moet worden betaalt voor de verantwoordelijkheden die uit handen worden genomen voor jouw…
“Ik wil zo graag mijn werkplek wat beter inrichten, maar waar moet ik beginnen?” Of je nu thuis of op kantoor je werkplek wat ‘ergonomischer’…