Onbeperkt toegang tot zakelijke cursussen, webinars, e-books en podcasts. Allemaal gratis te volgen door ondernemers. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar toch is dit nu mogelijk geworden voor alle VodafoneZiggo klanten. VodafoneZiggo lanceerde onlangs Unlimited Learning, hét gratis online leerplatform voor ondernemers waardoor investeren in persoonlijke en/of zakelijke ontwikkeling eenvoudig wordt gemaakt.

In tijden van corona, bleek er onder de werknemers van VodafoneZiggo opeens een enorme vraag te zijn om zich te kunnen ontwikkelen. Om hier gehoor aan te geven lanceerde VodafoneZiggo een online leerplatform voor haar medewerkers met onbeperkt aantal cursussen, allemaal gratis te volgen.

Thomas Mulder, Directeur HR bij VodafoneZiggo: “Er blijkt gewoon een enorme behoefte te zijn voor zelfontwikkeling. Dan is het toch bijzonder dat het binnen bedrijven een enorm gedoe is met bijvoorbeeld budgetten, om dit aan te bieden aan haar werknemers.

“Er blijkt gewoon een enorme behoefte te zijn voor zelfontwikkeling.

Ondernemers krijgen ook toegang tot het leerplatform

Inmiddels is het platform nu ook beschikbaar gesteld voor ondernemers. Alle klanten van VodafoneZiggo met een Ziggo Zakelijk Internet abonnement of Vodafone Business klanten met een Red Pro abonnement, kunnen vanaf vrijdag 25 juni gratis gebruikmaken van het Unlimited Learning platform.

“Als partner in digitalisering helpt VodafoneZiggo zakelijke klanten innoveren met digitale diensten en producten. Investeren in kennis en vaardigheden voor de toekomst is de succesformule voor innovatie en zakelijk succes”, vertelt John van Vianen, Executive Director Zakelijke Markt bij VodafoneZiggo.

Via het e-learning platform krijgen ondernemers toegang tot 250 zakelijke cursussen; van ‘Mindfulness op werk’,  ‘Incasso en debiteuren in de praktijk’ tot een ‘Spaans in 2 weken’ taaltraining. Thomas Mulder: “Iedere 3 maanden wordt het cursusaanbod ververst. We haken in op de actualiteiten, we houden in de gaten wat er nieuw is op de markt en we luisteren naar de feedback van onze klanten.”

Zelfontwikkeling in een tussenuurtje

Met een gevarieerd aanbod in zowel thema’s als studielast,  hoopt VodafoneZiggo het comfort rondom zelfontplooiing te vergroten. Minder frustratie rondom het opleiden en een lagere drempel om te investeren in je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

“Als je eerder een cursus wilde volgen, kostte dit veel moeite en tijd. Welke cursus wil ik volgen? Wat kan ik er precies mee? En wie is er het beste in de markt? Bovendien moest dit ook ruimschoots gepland worden en was je al snel een halve of hele dag kwijt van je werk. Via ons e-learning platform wordt het vinden van de juiste training een stuk eenvoudiger gemaakt en het volgen hiervan veel efficiënter. Ik kan het nu zelfs tijdens een tussenuur of desnoods ’s avonds op de bank doen” aldus John van Vianen. 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Indeed
Nieuw personeel werven?
Wat zijn veelgemaakte fouten bij het werven van nieuw personeel? Welke vragen wil je zeker stellen tijdens een gesprek? En hoe voorkom je ghostinggedrag van kandidaten? Ontdek Indeed Inspiration, het nieuwe kennisplatform met praktische tips om je te helpen bij jouw zoektocht naar toptalent.
Zakelijke financiering
Geen papierwinkel of businessplannen. Regel je zakelijke financiering nu volledig online en zonder gedoe.
Lees ook…
Nu het klimaat aan het veranderen is en de aarde steeds verder opwarmt, kiezen bedrijven er in toenemende mate voor om hun bedrijfsvoering te…
Voor het totale aanbod aan heren werkbroeken geldt dat er verschillende soorten, maten en ontwerpen zijn waaruit je als particulier kan kiezen. De…
Als een van de nadelen van blockchain technologie, specifiek de blockchain achter bitcoin, wordt gesteld dat het ontzettend veel energie kost. Die…