Of je het liefst thuis werkt, onderweg, in het buitenland of op kantoor, met je bestanden in de cloud maakt het niet uit, want je kan overal even effectief te werk. Dit biedt heel veel mogelijkheden.

Verschillende vormen van hosting worden steeds meer in het daglicht gezet. Denk bijvoorbeeld aan magento hosting of cloud hosting. Twee verschillende vormen van hosting met allebei haar kwaliteiten. Zo is Cloud hosting een steeds populairdere item aan het worden. Sommigen weten wat het inhoudt en anderen hebben totaal geen idee.

Bij cloud hosting worden niet een server die op één locatie beschikbaar is gebruikt, maar dat op meerdere locaties is. Er wordt een verzameling aan servers gebruikt. Voor bedrijven is het een groot voordeel omdat het geen problemen oplevert als bezoekersaantallen plots veel hoger zijn dan normaal. Naast dat het voor bedrijven veel voordelen heeft, is dat ook het geval bij ons als consumenten.

Overal en wanneer je maar wil aan het werk

Wanneer je geen internet hebt, kun je alsnog vaan het werk met cloud hosting. Bedrijven kunnen hun medewerkers meer flexibiliteit bieden, zodat ze kunnen genieten van de balans tussen werk en privé die bij hen past. Of je het liefst thuis werkt, onderweg, in het buitenland of op kantoor, met je bestanden in de cloud maakt het niet uit, want je kan overal even effectief te werk. Dit biedt heel veel mogelijkheden. Je kan overal even aan het werk.

Veiligheid

Je laptop verliezen op zich is al heel vervelend, maar de gevoelige gegevens die erop staan verliezen is nog gevaarlijker. Door middel van cloud hosting wordt er zekerheid in het daglicht gezet. Wanneer je gegevens worden opgeslagen in de cloud, kunt je deze openen, ongeacht wat er gebeurt met je apparaten. Je kunt zelfs op afstand gegevens van verloren laptops wissen zodat ze niet in verkeerde handen vallen.

Overzichtelijk

Daarnaast biedt een cloud ook veel mogelijkheden in het creëren van overzicht. Denk bijvoorbeeld aan alle kleurtjes en mapjes die je kan maken in zoiets als Google driven of met arkeneo hosting. Je kan altijd alles makkelijk en snel terugvinden. Iedereen herkent het vast wel dat wanneer je in bestanden werkt je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Al die mappen en verschillende losse bestanden. Bij cloud kun je makkelijk en snel overzicht creëren. Waar en wanneer je dus maar wil.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Ook praktische tips in je mailbox?
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste artikelen, gratis whitepapers en handige tips en tricks voor ondernemers.
Lees hier ons Privacy statement
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Voor welke auto ga jij?
Het brede aanbod van Mercedes-Benz is standaard rijk uitgerust en sluit naadloos aan bij de behoeften van de zakelijke rijder. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs én netto bijtelling.