Categorieën

Partner van De Zaak

est09

Mensen en organisaties op een praktische manier sterker maken, zodat zij zelf in staat zijn projecten succesvol uit te voeren en processen continue te verbeteren. Dat is onze missie.

Wij zijn est09. Wij verzorgen trainingen, workshops en certificeringen. Standaard of op maat, landelijk of in jouw organisatie. Maar dan op de est09 manier: krachtige essenties, inspirerende trainers en praktische leermiddelen.

En wij gaan verder waar anderen stoppen. Wij versterken proces- en projectmanagement in jouw organisatie waardoor processen en projecten beheersbaarder, rendabeler en leuker worden. Totdat het in het DNA van jouw organisatie zit, zodat er één taal wordt gesproken en (verbeter)projecten worden uitgevoerd op de manier die het best past bij het soort project.

Wij doen het gewoon. www.est09.nl

ARTIKELEN MOGELIJK GEMAAKT DOOR ONZE PARTNER
Met een goede projectadministratie kun je een bepaalde klus of opdracht beter stroomlijnen. Daarnaast krijg je inzicht in de kosten van een…
Van cafetaria tot online marketingbureau: geen onderneming kan zonder slimme en efficiënte processen die alles soepeltjes laten verlopen. Maar hoe zat…