Partners van de zaak

De Zaak werkt samen met geselecteerde partners voor kennisartikelen, collectieve kortingen en exclusieve aanbiedingen voor ondernemers. Partners worden geselecteerd voor hun expertise over een thema dat van belang is voor ondernemers. 

Geïnteresseerd om ook themapartner te worden? Neem contact op met [email protected] om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfsschade Verzekeringen

Allianz Group is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Met ruim 85 miljoen klanten in meer dan 70 landen.

Beleggen

SynVest is sinds de oprichting in 2005 uitgegroeid tot een professionele beleggingsinstelling in Nederland.

Mobiliteit

Met de MoveMove-tankpas betaal je bij álle tankstations in Nederland en +55.000 tankstations in het buitenland.

Zakelijk Krediet

Voor en door ondernemers met de missie om de nieuwe 10 in zakelijke financiering neer te zetten.

Pensioen (ZZP & DGA)

Brand New Day is een online pensioenbank van deze tijd, onze klanten beleggen en sparen voor later. Calvinistisch in kosten, bourgondisch in service.

Vastgoed

Bij Bruggendael bieden wij jou een veilige investeringsmogelijkheid. Jouw perfecte partner voor het aanreiken van een snelle zakelijke hypotheek.

Factoring

Onze klanten ervaren de voordelen dagelijks: je hoeft niet langer wakker te liggen of een factuur op tijd betaald wordt. Wij betalen je factuur direct

AOV en Inkomen

a.s.r. verzekeringen is er voor jou! Ze helpen je niet alleen wanneer je uitvalt, maar ook preventief om arbeidsongeschiktheid te voorkomen.

ICT systemen

AFAS Software is een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers.

Mobiele Telefonie & Breedband internet

KPN is dé toonaangevende leverancier van telecommunicatie en IT en marktleider in Nederland.

Personeel

Please is dé werkgeverspartner voor het MKB die jou door de uitdagende wereld van werkgeven navigeert. Met uitzenden, payroll, backoffice of tools.

Zakelijk leasen

ALD Automotive is een wereldwijde speler in de financiering en het beheer van mobiliteit. Vrijheid in mobiliteit, dat is onze missie.

Arbodiensten, Verzuim

Bij HR Navigator vinden we dat jij recht hebt op gratis én 100% onafhankelijk advies bij het vinden van de beste HR-dienstverlener voor jouw bedrijf.

Bedrijfsovernames

Brookz is met ruim 35.000 ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland. Brookz is 100% onafhankelijk.

Zakelijk rijden

Mercedes-Benz produceert personen- en bedrijfsauto’s met een herkenbare signatuur en hoogwaardige uitstraling.