Partners van de zaak

De Zaak werkt samen met geselecteerde partners voor kennisartikelen, collectieve kortingen en exclusieve aanbiedingen voor ondernemers. Partners worden geselecteerd voor hun expertise over een thema dat van belang is voor ondernemers. 

Geïnteresseerd om ook themapartner te worden? Neem contact op met [email protected] om de mogelijkheden te bespreken.

Personeel

Please is dé werkgeverspartner voor het MKB die jou door de uitdagende wereld van werkgeven navigeert. Met uitzenden, payroll, backoffice of tools.

Crypto

Bitvavo is een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar handelsplatform voor cryptovaluta, zoals Bitcoin, Ethereum en Cardano.

Bedrijfspensioen

Nationale-Nederlanden is een financiële dienstverlener die producten / diensten aanbiedt op het gebied van verzekeringen, pensioen en bankactiviteiten

Werving & Selectie

Bij Indeed komen werkzoekenden op de eerste plaats. Ze kunnen gratis zoeken naar vacatures, cv’s plaatsen en informatie over bedrijven bekijken.

Opleidingen & Trainingen

Alex van Groningen BV is sinds 1994 dé toonaangevende partner voor de finance en management professional.

Hardware

Acer, opgericht in 1976, is nu een van ’s werelds top ICT bedrijven en is vertegenwoordigd in meer dan 160 landen.

Bedrijfsschade Verzekeringen

Allianz Group is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Met ruim 85 miljoen klanten in meer dan 70 landen.

Beleggen

SynVest is sinds de oprichting in 2005 uitgegroeid tot een professionele beleggingsinstelling in Nederland.

Zakelijk Krediet

Voor en door ondernemers met de missie om de nieuwe 10 in zakelijke financiering neer te zetten.

Pensioen (ZZP & DGA)

Brand New Day is een online pensioenbank van deze tijd, onze klanten beleggen en sparen voor later. Calvinistisch in kosten, bourgondisch in service.

AOV en Inkomen

a.s.r. verzekeringen is er voor jou! Ze helpen je niet alleen wanneer je uitvalt, maar ook preventief om arbeidsongeschiktheid te voorkomen.

Arbodiensten, Verzuim

Bij HR Navigator vinden we dat jij recht hebt op gratis én 100% onafhankelijk advies bij het vinden van de beste HR-dienstverlener voor jouw bedrijf.

Mobiele Telefonie & Breedband internet

KPN is dé toonaangevende leverancier van telecommunicatie en IT en marktleider in Nederland.

Bedrijfsovernames

Brookz is met ruim 35.000 ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland. Brookz is 100% onafhankelijk.