Vergelijk de beste payrolling partijen

Ontvang gratis & vrijblijvend tot 4 offertes

Binnen 24 uur reactie

Gespecialiseerd in zzp & mkb

Zorgvuldig uitgekozen partners

Vind snel een vakkundig payrollbedrijf

Bespaar tijd op je administratie

''Helder en duidelijk. Mijn vragen beantwoord en daarop snel de offerte aangepast.''

We gaan zorgvuldig met de gegevens om. Bij verzenden ga je akkoord met het privacy statement

Martien, Architect

100% vrijblijvend | Al 964 x aangevraagd

Voordelen payroll

2 juli 2020 in PAYROLLING

Minder werkgeversrisico, meer ondernemen ? Minder personeelsadministratie ? Maximaliseer je flexibiliteit ? Geen risico bij ziekteverzuim. Lees meer.

Vergelijk de beste payrolling partijen voor jouw bedrijf

Wat zijn de voordelen van payroll?

Payrolling bied je veel voordelen als ondernemer. Het neemt zaken uit handen waar jij je misschien liever niet mee bezig houdt. Zo kan je jezelf helemaal richten op de inhoudelijke taken en het aansturen van jouw medewerkers. Payrolling geeft je zekerheid dat de administratieve zaken voor jouw flexibele medewerkers professioneel en efficiënt geregeld worden. Om een duidelijk beeld te geven zetten we voor je de volgende voordelen op een rijtje:

Voordelen payroll 1: Professioneel werkgeverschap

Als werkgever dien je met veel zaken rekening te houden. Om je daarbij te helpen zorgt een Payroll organisatie dat jouw medewerkers het juiste loon krijgen en dat de premies, belastingen en pensioenen goed geregeld zijn. Zo kunnen medewerkers rekenen op alles wat zij nodig hebben, zonder dat jij daar veel voor hoeft te doen. Voor beide partijen voordelig dus! Daarnaast kan je ook rekenen op advies op het gebied van arbeidsrechtelijke zaken. Zo kan jij je helemaal richten op het aansturen van jouw medewerkers.

Voordelen payroll 2: Behoud van flexibiliteit

Een groot voordeel van Payrolling is dat je langer gebruik kunt maken van jouw tijdelijke contracten. In plaats van dat je medewerkers na twee jaar of drie contracten een vast contract moet aanbieden kan je nu zes tijdelijke contracten in vier jaar aanbieden. Dit omdat Payrolling gebruik maakt van de ABU CAO voor uitzendmedewerkers. Dit geeft je een hoop flexibiliteit!

Voordelen payroll 3: Minder werkgeversrisico’s

Met Payrolling zijn jouw medewerkers als het ware bij een Payroll organisatie in dienst, daarom loop je geen werkgeversrisico’s meer.

Voordelen payroll 4: Minder administratie

Een Payroll organisatie regelt alle administratieve werkzaamheden zoals salarisadministratie, verzuim en contacten met de fiscus en arbodienst. Dit zijn vaak ingewikkelde zaken die veel tijd vergen. Zeker als je daarnaast ook nog je medewerkers goed wil aansturen en aandacht wilt geven. Een Payroll dienst is gespecialiseerd in dit soort administratieve zaken waardoor deze snel, goed en efficiënt afgehandeld kunnen worden. Op die manier kan jij je helemaal kunt richten op het aansturen van jouw personeel.

Vergelijk de beste payrolling partijen voor jouw bedrijf

LEES OOK...

PERSONEEL

PERSONEEL

PERSONEEL