Personeel Untitled design-21.jpg
2 jul 2020

Waarom kiezen voor payrolling?

Minder werkgeversrisico, meer ondernemen ? Minder personeelsadministratie ? Maximaliseer uw flexibiliteit ? Geen risico bij ziekteverzuim. Lees meer.
Personeel Untitled design-21.jpg
2 jul 2020

Wat is payrolling?

Minimaliseer werkgeversrisico's, Minder personeelsadministratie, Maximaliseer uw flexibiliteit en geen risico bij ziekteverzuim. Lees meer.
Personeel Untitled design-21.jpg
2 jul 2020

Alles over payrolling

Minder werkgeversrisico's en meer ondernemen. Payroll helpt u verder.
Financiën DZ_Btwomzetbelasting.jpg
21 jan 2020

Wat moet er op een jaaropgaaf staan?

Een jaaropgaaf maken, het is een jaarlijks terugkerende klus. Je wilt dit natuurlijk goed aanpakken en alle verplichte gegevens op de jaaropgaaf vermelden. Mag je eigen formulieren gebruiken? En waar vind je een voorbeeld van een jaaropgaaf?
Verlof de zaak buitengewoon verlof huwelijk overlijden.jpg
24 okt 2019

Regels voor buitengewoon verlof

Werknemers hebben in een aantal gevallen recht op betaald verlof, zonder daarvoor vakantiedagen op te moeten nemen. Bijvoorbeeld bij calamiteiten, of voor een trouwerij. De aparte regelingen voor dit buitengewoon verlof kunnen worden vastgelegd in de cao of bedrijfsregeling.
Personeel de zaak koffie pauze.jpg
17 okt 2019

Moet ik de lunchpauze van mijn medewerkers doorbetalen?

"Ik heb een aantal mensen in dienst, die, vanzelfsprekend, tussen de middag een broodje willen eten. Ben ik verplicht de lunchpauze door te betalen? En hoe lang mogen mensen eigenlijk pauze nemen?"
Personeel de zaak personeel ziekte .jpg
18 apr 2019

Loondoorbetaling bij ziekte kún je verzekeren

Werkgevers zijn verplicht om maximaal twee jaar 70 tot 100% van het loon van zieke werknemers door te betalen. Je kunt je voor deze kosten verzekeren.
Oud = Nieuw KeyKeg.jpg
17 jan 2019

"Hiërarchie past ons niet"

Lightweight Containers won eind 2018 de prijs voor het meest vitale bedrijf van Nederland. "Als je gemiddeld 45% per jaar groeit, kun je het je niet veroorloven dat je mensen niet gelukkig zijn."
Leen Zevenbergen de-zaak-leen-zevenbergen-column.jpg
28 mei 2018

Team belangrijker dan Tech

Tijdens mijn afgelopen reis naar Sillicon Valley is me iets opgevallen. Namelijk de waardering die men in de VS heeft voor het Team. Zijn mensen belangrijker dan technologie?
Personeel shutterstock_269209307 (1).jpg
17 mei 2018

Uitbetalen vakantiegeld

Veel werkgevers betalen in mei het vakantiegeld uit. Iedereen die een arbeidsovereenkomst heeft en in Nederland woonachtig is, heeft recht op vakantiegeld. Hoeveel betaal je je personeel en wanneer precies?
Personeel kerst.jpg
27 nov 2017

Kerstpakketten Onderzoek 2017: Baas overschat kerstpakket voor personeel

Werkgevers overschatten hoe blij werknemers met hun kerstpakket zijn. Ook hebben bazen vaak geen idee wat hun personeel het liefst krijgt.
Personeel Untitled design5.jpg
13 okt 2017

Vijf tips om zo productief mogelijk flexibel te werken

Snel even een klant informeren via Whatsapp, onderweg een belangrijke mail beantwoorden of nog even een order plaatsen; het kan vanuit de palm van je hand. Altijd bereikbaar zijn is een zegen, zo lang het privéleven er niet onder lijdt. Vijf tips om je werknemers zo productief mogelijk flexibel te laten werken.
Getoond 1 tot 12 van 68. Er zijn meerdere pagina's.
Zodra je personeel aanneemt word je ook werkgever. Je beslist wie in dienst komt en krijgt te maken krijgen met verzuim, ziekte en ontslag. Hier vind je praktische artikelen, voorbeelden van contracten en berekenaars op het gebied van salaris, onkostenvergoedingen, ziekte, werknemerspremies, verlof en vakantiedagen.

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming