Ieder bedrijf heeft kernwaarden. Bouwstenen van de bedrijfscultuur. Weet jij wat de kernwaarden zijn van jouw bedrijf? In deze video legt expert Victor van Veelen uit hoe je kernwaarden vast kunt stellen en hoe ze je bedrijf vooruit kunnen helpen.

Waarom kernwaarden?

Victor van Veelen helpt met zijn bedrijf Buro Fiks andere ondernemingen om te groeien. Een belangrijk onderdeel daarvan is onder andere het vaststellen van hun kernwaarden. “Door kernwaarden expliciet te maken kun je makkelijker groeien, je mensen beter en makkelijker aansturen, de juiste mensen en klanten aannemen en strategisch betere keuzes maken”, aldus Van Veelen.

Uit onderzoek van Jim Collins naar de 100 snelst groeiende bedrijven bleek dat ze allemaal een kristalheldere cultuur en bijbehorende kernwaarden hadden. Daarnaast vormen kernwaarden de basis voor bijvoorbeeld de Rockefeller Habits. Een groei-methode beschreven door de Amerikaanse goeroe Verne Harnish.

Auteur: Raphael Klees

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Ontvang kortingscode gratis tankpas

Met een volgetankte auto naar je klant, op de OV-fiets naar je meeting of snel de trein in om nog even te werken. Wat je ook kiest, met MoveMove ben je zo onderweg.
Lees hier ons Privacy statement

Lees ook…