Interview Gen Z 19201080.jpg
11 nov 2019

Generatie Z

Generatie Z (geboren tussen 1995 en 2012) zet haar eerste schreden op de werkvloer. Waar de voorspellingen over deze generatie voorheen nog werden weggewuifd, zien ondernemers nu dat ze aan invloed wint. Zowel in de rol van consument als in die van werknemer of zelfstandig ondernemer.
René Boender Rene Boender
13 nov 2017

Maak sociale media socialer

Sinds ons eerste boek over generatie Z maken wij ons al druk over sociale media. En nu met de vierde industriële revolutie in de hoogste versnelling is het tijd om er iets aan en mee te doen. Wij moeten wel: anders gaat het mis. Als co auteur van Jos Ahlers ben ik altijd blij met de wetenschappelijke uitleg die ik van hem krijg. En ik wil deze know how & now graag aan iedereen doorgeven.
René Boender NY René 2.JPG
1 nov 2017

Leren van generatie Z, BN'ers en cyperpesten

Het internet is er en gaat nooit meer weg. Laten wij leren omgaan met Social Media. Voor het als SM pijn gaat doen. Generatie Z kent de gevaren van het sociale web. Ze zijn niets anders gewend. Zoals de bewoners van de Serengeti niet bang zijn voor wilde dieren, omdat ze er tussen zijn geboren. En Generatie Z is geboren wetende dat het een onderdeel is van het leven. Hun leven ...
René Boender Rene Boender en Steve Jobs.JPG
4 okt 2017

Stel jezelf af en toe eens de vraag: Wat zou Steve Jobs doen?

Op 5 oktober 2017 is het alweer zes jaar geleden dat Steve Jobs overleed. Overal ter wereld was het voorpagina nieuws. Wat zou er gebeuren met zijn legacy? Niemand zou hem kunnen opvolgen en doen wat hij deed was de algemene opvatting. Toch deed Tim Cook het. En op 'zijn' eigen manier.
René Boender rene boender - sydney.JPG
27 sep 2017

Leer voelen met je hersenen: de ROI-shift in 2018!

Om te overleven, moet je op de hoogte blijven van wat de markt doet en echt connected zijn. Inspiratie ophalen is dan ook essentieel! Maar waar?  Maak een roadmap en weet waar je naar toe gaat. En wat je links laat liggen. Het internet is een mooie bron maar LIVE weer eens luisteren geeft vaak net even dat beetje meer. En lezen natuurlijk! Niet alleen op 't web maar ook met een boek op je schoot of stretcher. Het is wetenschappelijk bewezen dat je dan het meest opneemt. Tenminste als je je filter open zet om te willen leren.
René Boender DZ jong personeel werknemers jongeren mensen.jpg
20 sep 2017

HR Trend: Talenten stappen over van multinationals naar familie bedrijven!

Nu de economie weer lekker op gang is durven mensen ook weer wat meer risico te nemen. Ook op de banen markt. Niet alleen de millennials maar zeker ook Generatie Z. Want de banen zijn er, tenminste als je young at heart bent, voor het uitkiezen. Zelfs als je boven de 50 bent maar nog volop in het nieuwe 'energieke e-life 'staat. Maar waar ga je werken? Of moet ik zeggen 'spelen'.
René Boender rene boender - sydney.JPG
4 sep 2017

Van agri-familiebedrijf naar global food techcompany: de grote uitdaging!

De vierde industriële revolutie raast door. En de Nederlandse economie profiteert er volop van mee. De crisis jaren lijken achter de rug en wij gaan er allemaal van mee profiteren. Het is nu wel zaak om bij te blijven. Te investeren en op de toekomst te anticiperen. In alle sectoren en zeker voor de agrarische bedrijven. Maar dat blijft een grote uitdaging.
Onze ondernemers en experts bloggen hier regelmatig over hun dagelijkse praktijk en over actuele zaken. In hun columns lees je bijvoorbeeld over de nieuwste belastingplannen, of een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) wel echt nut heeft en hoe je nu eigenlijk een goede e-mail schrijft. Voor handige tips of een inspirerende kijk op ondernemen! Wie de columnisten zijn? Dat lees je hier.

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

© 2020 De Zaak B.V.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming