Iedere donderdag publiceren we een nieuwe editie van De Zaak iPad App in de iTunes Store. In de nieuwste editie van De Zaak Magazine voor de iPad geven we antwoord op prangende ondernemersvragen. Over de bv als rechtsvorm, ontslag en de auto van De Zaak. Verder een 'jonge hond' aan het woord en de vaste rubriek 'Presenteerblaaje, waarin een ondernemer zich blootgeeft.
De app is de nieuwste loot aan de immer uitdijende loot van De Zaak-stam.
Hij is hier te downloaden. Ondernemers die de app al op hun iPad hebben staan hoeven hem selchts te openen in de kiosk. 
 
Voor het maken van de
iPadversie van De Zaak
versie sloten we een pact met de Utrechtse app-bouwers van
Prss
En die jongens, die ook aan de wieg stonden van de meer dan 1 miljoen keer gedownloade TRVL-app, weten dus echt hoe je een tijdschrift als het onze zo mooi mogelijk ontsluit op een iPad. En hoe je tegelijkertijd op een bijna kinderlijk eenvoudige wijze gebruik kunt maken van alle functionaliteiten die een iPad de gebruiker biedt.
 
Swipen
Oordeel alstublieft ook zelf, maar wij zijn – met de bouwers van
Prss – van mening dat het medium iPad echt iets heel anders is dan een papieren tijdschrift. U gebruikt hem op andere momenten, op andere plaatsen en op een geheel andere wijze. Dus wilt u geen 60 pagina’s die eruit zien alsof u ons vertrouwde magazine in een plat doosje met een glazen deksel heeft gestopt. Op een iPad wilt u kunnen swipen, tappen, doubletappen, scrollen en zoomen. En de ene keer iets in portrait en de andere keer iets in landscape bekijken. Verder begrijpen we dat nog maar weinig ondernemers de tijd nemen om ons blad van voor tot achter te spellen.

Juist daarom sturen we lezers op hun iPad minder toe, maar wel vaker. Zodat  ze op een woensdagavond een lang interview kunnen consumeren en op vrijdagmiddag de belangrijkste vragen aan onze adviseurs tot zich kunnen nemen. Om in het weekend ontspannen te ontdekken wat collega-ondernemers aantrekken en meenemen naar een belangrijke afspraak.
 
De iPad-app van De Zaak is te downloaden in de iTunes Store. Zowel De Zaak als Prss stelt gedegen feedback op prijs. Schroom dus niet ons
te mailen of anderszins te benaderen. Een recensie in de iTunes Store zou natuurlijk ook geweldig zijn!
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Lees ook…