30% van wat wij in Nederland verdienen, halen wij uit de export. 1,9 miljard internetgebruikers en tientallen miljoenen bedrijven bevinden zich online. Zou u die niet graag als klant hebben? Onderzoek toont aan dat bedrijven die internet omarmen twee keer zo snel groeien. Met name voor het midden- en kleinbedrijf is er nog sprake van een enorm onderbenut exportpotentieel. 
Wat is er nou mooier dan uw advertenties te lanceren op nieuwe markten en uw bereik uit te breiden naar het buitenland? U hoeft niet bang te zijn dat mensen uit het buitenland de informatie op uw site niet kunnen lezen, ook daar heeft Google een tool voor. 
 
Om u te helpen succesvol te ondernemen in nieuwe markten, hebben we een overzicht gemaakt van de 12 meest relevante exportlanden voor Nederlandse bedrijven. Voor elke markt vindt u statistieken zoals gegevens over de populatie, zoekgedrag, gebruik van mobiele telefonie en social media. Daarnaast vindt u een overzicht met daarin lokale feestdagen en andere belangrijke datums. Deze informatie geeft uniek marktinzicht dat u kan helpen bij het ontdekken van uw exportkansen. 
 
Start vandaag nog met deze 5 onmisbare tools voor uw export
  1. Met de Global Market Finder kunt u wereldwijd doelgroepen vinden. Beleggers en beursanalisten maken al gebruik van deze marktbarometer, maar het is ook handig voor u!
  2. Google Aanalytics is een buitengewoon krachtig programma om het bezoek aan uw website(s) te analyseren. Zo kunt u precies zien vanaf welke locatie(s) uw bezoekers komen, welke pagina’s het goed doen en welke producten/diensten de meeste conversie opleveren.
  3. Think Insights biedt onderzoeksresultaten uit landen over de hele wereld, gegroepeerd per branche, marketingdoelstelling en platform.
  4. Vergelijk patronen in zoekopdrachten voor uw producten en diensten (Insights for Search)
  5. Inzicht in het on- en offline zoektraject van consumenten met de Consumentenbarometer  
En wilt u echt goed gevonden worden op Google?
Met Google AdWords kunt u adverteren op Google en zo goed gevonden worden door klanten die naar uw producten op zoek zijn. Ontvang gratis € 75 advertentietegoed (bij besteding van € 25) en probeer het uit.
 
Hoe maak ik gebruik van mijn € 75 advertentietegoed?
Bel 0800 250 0017 (op werkdagen tussen 09.00 en 19.00 uur) voor gratis ondersteuning. Wij helpen u graag met het opzetten van uw Google AdWords-campagnes.
Ga naar google.nl/ads/start en start zelf uw eerste campagnes.
 
Direct aan de slag
Meer informatie vindt u op de site Global Advertiser.
 
Meer informatie? Bel 0800 – 250 0017.
 
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Download Whitepaper Rechtsvormen

Download gratis de whitepaper “Rechtsvormen” met alle voor- en nadelen per rechtsvorm, handige tips voor ondernemers en rechtsvormkeuze test.
Lees hier ons Privacy statement

Lees ook…